מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תפקיד בזמן חופשת הלידהפלג18/12/2011
היי,
אני עובדת במקום העבודה שלי כ- 4 שנים. התחלתי כמנהלת משרד, וכעבור שנתיים קודמתי לתפקיד אליו שאפתי. בחודש האחרון אני בחופשת לידה, נותרו לי עוד חודשיים וחצי עד לחזרתי לעבודה, וזומנתי לשיחה עם הבוס בה הוא ביסר לי על כוונותיו להחזיר אותי להיות מנהלת משרד כי הוא חושב שזה התפקיד המתאים לי ביותר (למרות שאני יודעת שהוא פשוט לא מוצא מחליפה מתאימה כבר שנתיים ולא קיבלתי שום פידבק שלילי או רמז לאי שביעות רצונו מתיפקודי במשך שנתיים!). בכל מקרה, הוא הציג את הדברים כאילו "או מנהלת משרד או כלום". האם יש לו הזכות לעשות זאת? הוא לא פוגע לי במשכורת ובשעות מחד ומאידך הוא "מוריד" אותי דרגה. הוא מחזיר אותי אחורה לתפקיד "טוב פחות". האם העובדה שהוא מציג לי אופציה חלופית לפיטורין מונעת ממני לתבוע אותו על פגיעה בזכויות במהלך חופשת לידה? נכון לעכשיו אני ממתינה לתשובה ממנו מאחר ואמרתי לו שאני לא מוכנה לחזור לתפקיד הקודם. אם הוא יחזיר אותי לעבודה אחרי חופשת הלידה למרות שאני יודעת שזה לחודשיים בלבד עד שזאת תהיה זכותו לפטר אותי יש לי מה לעשות עם זה? אשמח מאוד לכל תגובה.. :) אובדת אצות!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תפקיד בזמן חופשת הלידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין19/12/2011פלג שלום,
בתום החופשה, על המעסיק להשיב את העובדת לעבודתה לתקופה בה תהייה מוגנת, לכל הפחות לתקופה בת 60 ימים, אשר לא תחפוף את תקופת ההודעה המוקדמת.
כך, על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד ושעות העבודה, משך 60 ימים מיום חזרתך (יש לבחון בכל מקרה האם שינוי כלשהו מהווה הרעה לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)