מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצויי פיטורין לגבי ימי חופשה ורכבנורית01/02/2008
שלום
הייתי כ 4 חודשים בשמירת הריון ויצאתי לחופשת לידה של 6 חודשים (הארכתי את חופשת הלידה ב 3 חודשים נוספים ), בתקופה זו חולקה משרתי בין שתי עובדות. הודעתי למעבידי על רצוני לחזור לעבודה והוא הודיע לי כי עקב קיצוצים בתקציב הוא מבצע שינוי באירגון וביקש ממני שלא לחזור לעבודה אלא לקבל פיצויים. יש לי וותק של 6.5 שנים ובתקופה שעבדתי היה לי רכב צמוד ששימש גם לנסיעות פרטיות ובתלוש משכורת קיזזו לי שווי שימוש ברכב בסך 1330 ש"ח לחודש. כמו כן צברתי 30 ימי חופש אותם לא ניצלתי.
1. האם המעביד יכול לקזז את ימי החופש מהפיצויים ?
2. האם הפיצויים כוללים את ההטבה ברכב שהיתה לי ?
תודה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויי פיטורין לגביימי חופשה ורכב
עו"ד אילן קמינצקי02/02/20081. המעביד אינו יכול לקזז את ימי החופש מהפיצויים: עליו לשלם את מלוא תשלום הפיצויים וכן תשלום עבור ימי החופשה שלא ניצלת
2. פיצויים אינם כוללים הפיצויים אינם כוללים שווי שימוש ברכב / נסיעות, אלא אם סוכם אחרת בינך לבין המעביד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)