עבודה בבנק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה בבנק
    שואלת שאלות
    30/12/2011

יש לי חברה שעובדת בבנק, לאחרונה חזרה מחופשת לידה-אני שואלת עבורה
    לפי החוק אני יודעת שצריכה לקבל שעת הנקה במשך 4 חודשים מיום שחזרה,וזה אומר שצריכה לצאת שעה לפני כל יום.
    בפועל מה שקורה שהיא לא תמיד יוצאת (אופן העבודה לא תמיד מאפשר זאת)..
    כמו כן יש לציין כי מתוך פעמיים בשבוע בהן המקום עובד גם אחה"צ עובדת פעם אחת.

לאחרונה דיברו איתה על כך שלאור העובדה שלא מסתדר העניין עם שעת ההנקה והעובדה שהיא צריכה לצאת מוקדם יותר,שלא תעבוד אחה"צ בכלל (גם לא את הפעם האחת בשבוע שעושה כרגע),ושתצא כל יום בשעה הרגילה שלה, וככה גם לא תקבל את שעת ההנקה.., מכיוון שאז זה לא נחשב לה כ-100% משרה (כלומר ללא התוספת של העבודה בשעות אחה"צ,עליה גם ישנו תגמול כספי, היקף העבודה לא נחשב כ-100% משרה, ואז גם לא תהיה זכאית לשעת הנקה)

אני יודעת שיצא לי קצת מסורבל, השאלה היא אם מדובר בהליך "חוקי"?האם רשאים לשנות כך את היקף העבודה שלה, בצורה שגם תפגע כאמור בשכר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה בבנק

הוספת תגובה

• עבודה בבנק - תגובה

עו``ד חן שטיין
    01/01/2012

שלום לך,
    לא ניתן לחייב אותה להסכים לכך, היות ואכן מדובר בפגיעה בה, אולם אם היא חפצה בכך - היא יכולה להסכים לשינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו