זכויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות
    ורד
    01/01/2012

שלום

יש לי כמה שאלות:

1. בתאריך 2/1/12 תמה חופשת הלידה של ה 14 שבועות בתשלום, אני אמרתי בעל פה לפני הלידה שאני אשאר חצי שנה משמע אנצל את ה 26 שבועות שניתן (חלת), לא הודעתי על כך בכתב האם אני צריכה להודיע מתי אני חוזרת או שלפי התיקון בחוק להארכת החופשה ל26 שבועות אינני חייבת?

2. לפי הבנתי באם אני מתפטרת לטובת גידול בני עד 9 חודשים מיום הלידה אני זכאית לפיצויים וכו, מתי אני צריכה להודיע לכל המאוחר ובאיזה אופן? זאת על מנת שלא אאבד את זכוייתי,

אציין שאני עובדת ברשות מקומית כ 10 שנים ב 80 אחוז משרה.

כמו כן, האם מקום העבודה אמור לבוא לקראתי בשעות העבודה שכן שעות העבודה הנוכחיות רובן אחר הצהריים מה שמקשה עלי להשאר, האם יש מקום לפנות למשאבי אנוש ולברר על אפשרות העברת תפקיד והאם זה לגטימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות

הוספת תגובה

• זכויות - תגובה

עו``ד חן שטיין
    01/01/2012

ורד שלום,
    ככל שמלאה לך שנת עבודה לפני הלידה, הרי שחופשת הלידה היא אוטומטית שישה חודשים, אלא אם הודעת על קיצורה.

אם תחליטי להתפטר לצורך הטיפול בילד - עלייך להקפיד כי הדבר יושלם עד ולא יאוחר מתשעה חודשים מיום הלידה.

תמיד לגיטימי לפנות למשאבי אנוש ולערוך בירורים על תפקיד מתאים יותר - אין כל מניעה על כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו