מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי אבטלה לאחר התפטרותלימורי03/02/2008
ילדתי את בני לפני חמישה חודשים , לפני חודש התפטרתי מעבודתי - קבלתי פיצויים.
הגשתי טפסים לביטוח לאומי לשם קבלת דמי אבטלה ואף התחלתי לחתום בלשכת העבודה .
ביטוח לאומי לא אישר לי את קבלת דמי האבטלה זאת לאחר צירוף כל הטפסים הרלוונטיים .
האם אני יכולה להגיש ערעור לשם קבלת דמי אבטלה ?(סיבת התפטרות - לידה וטיפול בילד )
האם עליי להמשיך לחתום בלשכת העבודה כל זמן זה על אף שעדיין לא אושרו לי דמי אבטלה ?
אודה לתשובה בנושא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי אבטלה לאחר התפטרות
עו"ד אילן קמינצקי03/02/2008היות והתפטרת מהעבודה , גם אם לצורך טיפול בילד, לא תהיי זכאית לדמי אבטלה עבור 90 הימים הראשונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לדמי אבטלה לאחר התפטרות מעבוד
ענת05/02/2008
הי,
גם לי מקרה דומה, ילדתי חזרתי לעבודה אחרי 5 חודשים, והתפטרתי אחרי חודש, גם הרעו לי את התנאים וגם העדפתי לטפל בבתי, הגשתי את כל המסמכים לביטוח לאומי כולל מכתב מקדים שמתאר את מה שאירע.
ביטוח לאומי שלל את זכאותי מלקבל אבטלה, למרות שחתמתי בלישכה כחודשיים - וטוען שאמציא לו אישורים על על תפקודי לפני הלידה בעבודה ואחרי הלידה, שאמציא עוד תלושי שכר, ועוד...
אני לא מבינה אז מה הקטע בזה שאומרים שאפשר להתפטר ולחתום אבטלה? השאלה היא האם 90 יום צריך לחכות לכסף מהם או שרק לאחר 90 צריך להתחיל לחתום? זה ממש לא ברור, אשמח להבהרה בענין.
תודה,
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לדמי אבטלה לאחר התפטרות
עו"ד אילן קמינצקי05/02/2008את יכולה לגשת לחתום מייד עם ההתפטרות אולם רק לאחר 90 יום תקבלי כספים.
אם תוכיחי לביטוח הלאומי כי אכן הייתה הרעה מוחשית בתנאי העבודה ולכן עזבת אתמקום העבודה, יתכן ותהיי זכאית לדמי אבטלה ללא המתנה של 90 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)