שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    ליאת
    04/01/2012

כמה ימים מגיע לי שמירת הריון וכמה משלמים עבור התקופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• aשמירת הריון

רחלי
    04/01/2012

לפני כחודש וחצי נפלתי על גב תחתון בעבודה וקיבלתי מכה עזה מאז אינני יכולה להתכוףף או לעמוד על הרגליים הרבה זמן רוב היום בשכיבה יש לי כאבי גב חזקים ואינני מרגישה את הרגליים לפעמים הרופא שלי נתן לי שמירת הריון וגם האורטופד כתב סיכום הגשתי זאת לביטוח לאומי ועדיין אין תשובה האם ביוח לאומי יאשרו תביעה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשאלה

ליאת
    04/01/2012

אני כותבת שאלה לרופאים בפורום ובמקום לקבל תשובה מהם אני מקבלת שאלה ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• aשמירת הריון - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    04/01/2012

רחלי שלום,
    במוסד לביטוח לאומי מועברות הבקשות לתשלום שמירת הריון לרופא המוסד, אשר מחליט האם לאשר את הגימלה או לא. לא ניתן לדעת מראש מה יפסוק, כמו כן הנתונים הרפואיים אינם ידועים לי, מטבע הדברים.
    עלייך להמתין להחלטתם ולראות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת הריון - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    04/01/2012

ליאת שלום,
    שמירת הריון ניתנת לפי המלצה של רופא הנשים, ולפי מספר הימים שהוא ציין במסמך הרפואי וככל שאושר ע"י המוסד לביטוח לאומי.
    גובה הגמלה מוגבל עד למקסימום השכר הממוצע במשק (כ 8500 ש"ח ברוטו), לפי השכר שלך בפועל (לפני שמירת ההריון).
    הגוף שמשלם לך בגין תקופה זו הינו המוסד לביטוח לאומי (בהנחה שמכיר בשמירה).
    תנאי הסף לקבלת שמירת ההריון הינם מינימום 30 ימי שמירה רצופים.
    מתן הוראה לשמירה רשאי לתת רק רופא גניקולוג, והדבר צריך לעבור את אישור המוסד לביטוח לאומי.
    בתקופת שמירת ההריון ממשיכות להיצבר הזכויות הסוציאליות, וכן התקופה נחשבת גם לצורך חישוב הותק לפיצויי פיטורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו