מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריוןליאת04/01/2012
כמה ימים מגיע לי שמירת הריון וכמה משלמים עבור התקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר aשמירת הריון
רחלי04/01/2012לפני כחודש וחצי נפלתי על גב תחתון בעבודה וקיבלתי מכה עזה מאז אינני יכולה להתכוףף או לעמוד על הרגליים הרבה זמן רוב היום בשכיבה יש לי כאבי גב חזקים ואינני מרגישה את הרגליים לפעמים הרופא שלי נתן לי שמירת הריון וגם האורטופד כתב סיכום הגשתי זאת לביטוח לאומי ועדיין אין תשובה האם ביוח לאומי יאשרו תביעה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלה
ליאת04/01/2012אני כותבת שאלה לרופאים בפורום ובמקום לקבל תשובה מהם אני מקבלת שאלה ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהaשמירת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/01/2012רחלי שלום,
במוסד לביטוח לאומי מועברות הבקשות לתשלום שמירת הריון לרופא המוסד, אשר מחליט האם לאשר את הגימלה או לא. לא ניתן לדעת מראש מה יפסוק, כמו כן הנתונים הרפואיים אינם ידועים לי, מטבע הדברים.
עלייך להמתין להחלטתם ולראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/01/2012ליאת שלום,
שמירת הריון ניתנת לפי המלצה של רופא הנשים, ולפי מספר הימים שהוא ציין במסמך הרפואי וככל שאושר ע"י המוסד לביטוח לאומי.
גובה הגמלה מוגבל עד למקסימום השכר הממוצע במשק (כ 8500 ש"ח ברוטו), לפי השכר שלך בפועל (לפני שמירת ההריון).
הגוף שמשלם לך בגין תקופה זו הינו המוסד לביטוח לאומי (בהנחה שמכיר בשמירה).
תנאי הסף לקבלת שמירת ההריון הינם מינימום 30 ימי שמירה רצופים.
מתן הוראה לשמירה רשאי לתת רק רופא גניקולוג, והדבר צריך לעבור את אישור המוסד לביטוח לאומי.
בתקופת שמירת ההריון ממשיכות להיצבר הזכויות הסוציאליות, וכן התקופה נחשבת גם לצורך חישוב הותק לפיצויי פיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)