מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריון עם תחילת עבודה חדשהאנונימית16/01/2012
שלום
לפני כחודש התחלתי עבודה חדשה.
יש לציין כי לפני החתימה על הצעת השכר - עדכנתי את המנהלת הישירה לגבי טיפולי פוריות.
התחלתי לעבוד ובשבוע הראשון אושפזתי בבית החולים וגיליתי כי אני בהריון, עם תאומים.
יש לציין כי המנהלת שלי בהריון גם היא - (חודש שביעי) ואני מרגישה לא בנוח לשמור את עניין ההריון בסוד מאחר ועושה רושם שמצפים שאחליף אותה במהלך חופשת הלידה (אני מזכירה, אני בהריון עם תאומים בד"כ משך ההריון קצר יותר/שמירת הריון וכו).
אשמח לקבל מידע לגבי זכויותי והאם כדאי לחשוף את עובדת היותי בהריון בשלב כה מוקדם (שבוע 8).
יש לציין כי היא ואני היחידות שעוסקות בתחום העיסוק שלנו בחברה, ועל כן אני חשה אי נוחות לגבי הסתרת ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון עם תחילת עבודה חדשה - תגובה
עו``ד חן שטיין17/01/2012שלום לך,
השאלה לגבי מועד היידוע על ההריון הינה אינדיבידואלית ואישית, ולחלוטין לא משפטית.
לפי החוק, עלייך ליידע עד חודש חמישי. אם את בוחרת ליידע מוקדם יותר, הרי שאת לוקחת על עצמך סיכון מסוים, אם כי לגבייך הסיכון פוחת, שכן את מוגנת בשל טיפולי הפוריות שעברת.
בשורה התחתונה - מועד ההודעה נתון לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - שאלת המשך
אנונימית17/01/2012האם אני עדיין מוגנת מפני פיטורין למרות שנכנסתי להריון?
כי אם כן - אין לי כלל התלבטות ובוודאי שאספר, אני מעדיפה לאפשר להם להתכונן מראש.
אני יודעת שאישה בהריון אינה מוגנת בחצי השנה הראושנה לעבודתה בחברה.
אשמח לחידוד הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - שאלת המשך - תגובה
עו``ד חן שטיין18/01/2012כפי שכתבתי, הרי שטרם השלמת תקופת ותק של שישה חודשים במקום, אין עלייך הגנה מכח חוק עבודת נשים.
יחד עם זאת, בשל הטיפולים חלה עלייך הגנה מיום הטיפול ומשך 150 ימים קדימה.
היות וההריון משנה מעט את המצב, אני מעדיף תמיד את הדרך הבטוחה יותר ונטולת הספקות, ולא לקחת סיכונים מיותרים.
הבחירה מתי ליידע, לאור כל הדברים האמורים, היא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)