תביעה בגין רשלנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעה בגין רשלנות
    צליל,
    20/01/2012

שלום אני בת 38, נשואה +1 בהריון הראשון שלי בעבודתי התחשבו רבות, למעשה העבודה שאני עבדתי בה היתה מילוי, ואריזה של חומרים עם עבודה פיזית, אז כשנכנסתי להריון לא עבדתי קשה, בהריון השני עבדתי קשה ואף אמרו לי שהריון אינו מחלה, וכעבור חודשיים היו לי דימומים שלמעשה כבר לא היה דופק ונאלצתי לעבור הפלה, הם הבינו שזה טעות שלהם ורמזו שאעזוב את עבודתי (למרות שהסבירו שדופק זה בעיה שלי) עבדתי שם 4וחצי שנים, קיבלתי פיצויים, האם הייתי אמורה או אפשרי כרגע לתבוע אותם על רשלנות שבידיעה שידעו שאני בהריון ולא התחשבו, תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תביעה בגין רשלנות

הוספת תגובה

• לא עניתם לי,

צליל
    28/01/2012

שלום, שלחתי הודעה ב19לחודש יש סיבה שלא עניתן? כי ארני רואה שמי שכתב בהרבה אחרי נענה,לא סתם שלחתי יש סיבה לבעיה בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תביעה בגין רשלנות - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    31/01/2012

עליך לפנות לעו"ד המתמחה בדיני נזיקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו תשובה?

צליל
    31/01/2012

ערב טוב שלחתי הודעה ב20 אתם עונים ביום ב31, שאפנה לעורך דין אז לאן פניתי לא אליכם לקבל חוות דעת אם יש טעם, כי עבר כמה חודשים טובים, טיפה תעזרו, תתנו תשובות טיפה מפורטות, קצת התייחסות, אני בת אדם,(לאחרים כאן אתם עונים בכייף)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו