מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה מחופשת לידה5688גלי29/01/2012
שלום רב!
אני עתידה לחזור לעבוד בעוד יומיים לאחר חופשת לידה.
החברה בה עבדתי עברה לעיר אחרת מאחר ונרכשה ע"י מתחרה שלה.
בעבר עבדתי פעמיים בשבוע עד 19:00 וכעת לא אוכל לחזור לעבוד בשעות אלה כי הפעוטון של הבת שלי לא עובד בשעות אלה.
משיחות עם מערך כ"א בחברה קיבלתי את הרושם שאין להם תפקיד מוגדר בשבילי עכשיו בשל הבעיתיות בשעות העבודה ושבשל המעבר נדרשת הרבה עבודה כללית של מעבר בין התוכנה הקודמת איתה עבדו לתוכנה חדשה ולכן אין להם מה להציע לי.
האם הם חייבים להציע לי "משרת אם" מעצם היותי אם טריה?..
האם מותר להם לשבץ אותי בתפקידים מוזרים וחסרי הגדרה, להפוך אותי לכלבויניקית ? התפקיד הקודם שלי דורש עבדה עד 19:00..
האם עקב הנסיבות אהיה זכאית לדמי אבטלה ללא תקופת המתנה של 90 יום?? הבנתי שיש מקרים חריגים אך לא ברור לי מה הם..
האם אוכל להגיע לסיכום עם המעסיק שלי בו מאחר ולא מוצאים לי תפקיד שמקובל עלי ישולמו לי חודשיים של עבודה + חודש הודעה מוקדמת ויוציאו לי בתוך חודשיים מכתב פיטורין??
אני לא מעוניינת לחזור למקום עבודה זה ונראה שמנסים לייאש אותי ולגרום לי להתפטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה מחופשת לידה5688 - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו31/01/2012גלי שלום,
על מקום העבודה להחזירך לאותו התפקיד בו עבדת בפועל ובאותם שעות עבוד, היה ולא, מעסיקך יפעל בניגוד לחוק.
הנך זכאית, במידה ועבדת משרה מלאה, לעבודה שעת פחות, וזאת עד 7 חודשים מיום הלידה.
הנך זכאית להתפטר בגין טיפול בילד, אך לא תוכלי לקבל דמי אבטלה, במשך 90 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)