מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה אחרי 14 שבועות, דחוףנטע02/02/2012
שלום,
לפני חופשת הלידה, עבדתי בעבודתי שנה. ניהלתי 2 חנויות קטנות. 14 שבועות מסתיימים עוד מעט ותיכננתי להאריך ל 26 כפי שהחוק מאפשר לי.
אך השבוע נאמר לי ע"י הבוסים שהחליטו לעשות שינויים, אחת מהחנויות שלי גדלה מבחינת הנכס והצוות, ולכן מפרידים את שתי החנויות ואנהל רק חנות אחת. זה בסדר מבחינתי כי החנות שגדלה ונבחרתי לנהל אותה היא החנות שרציתי. אך הם העמידו אותי בפני אולטימטום, אני חייבת לחזור כשמסתיימים 14 שבועות. ניסיתי להבין מה יקרה אם לא אחזור אלא אאריך, אמרו שלא יוכלו לחכות לי ויחפשו מנהלת אחרת לחנות האמורה. שאלתי מה יעשו איתי, אמרו ש"לא רוצים לאבד אותי" אז יחשבו כבר על משהו. מה עושים? האם זה חוקי מה שהם עושים? האם החוק החדש לא אומר שהם חייבים להחזיר אותי לתפקיד שלי תוך 26 שבועות. האם כשאחזור הם יוכלים להציב אותי בכל חנות אחרת? ומה יהיה אם לא תהיה אף חנות ללא מנהלת, מה הם יכולים לעשות איתי ?
אני ממש בהתלבטות, לא רוצה לאבד את מקום העבודה לי אך לא רוצה לחזור כשהתינוק עוד ממש קטן, ויונק !!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה אחרי 14 שבועות, דחוף - תגובה
עו``ד חן שטיין02/02/2012נטע שלום,
ראשית - ככל שמלאה לך שנת עבודה טרם הלידה, הרי לא ניתן לאלץ אותך לשוב לאחר 14שבועות.
בתום החופשה, על המעסיק להשיב את העובדת לעבודתה לתקופה בה תהייה מוגנת, לכל הפחות לתקופה בת 60 ימים, אשר לא תחפוף את תקופת ההודעה המוקדמת.
כך, על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד ושעות העבודה, משך 60ימים מיום חזרתך (יש לבחון בכל מקרה האם שינוי כלשהו מהווה הרעה לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)