מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודה בהריוןדיקלה12/02/2012
שלום רב!
אני עובדת סוציאלית במיקצועי העוסקת בביקורי בית אצל מטופלים שונים כמאה בחודש. בשבוע ה17 להריוני עברתי תאונת דרכים כאשר הייתי בדרך לעבודה ומאז אני בבית ב90 הימים שבטל"א מתיר לתאונות עבודה. בסוף השבוע הזה מסתיימים ימים אלו ואני חוזרת לעבודתי בשבוע 31 להריוני. שאלותי הן- אני עדיין סובלת מכאבי גב עזים בשל התאונה (אך לא כאלה המצדיקים נכות) וכן מפוסט טראומה מנהיגה בה אני מטפלת ע"י פסיכולוג אך עדיין חוששת מאוד לנהוג , עיקר עבודתי כאמור על ההגה האם אני יכולה לחזור אך לומר להם שאינני מסוגלת לנהוג (יש לי אסמכתא מרופא תעסוקה) כמו כן רופא המשפ' שלי אמר שיכול לכתוב לי שאני יכולה לעבוד רק חצי יום האם השעות החסרות יכולות לרדת לי מימי המחלה שלי (30 לשנה)?
האם ניתן לפטר אותי על אף היותי בהריון?
תודה רבה לכם על הסיוע.
עופרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה בהריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו15/02/2012דיקלה שלום,
ראשית ממליצה לך לפנות לעו"ד המתמחים בנושא תביעות לביטוח לאומי לאור תאונות עבודה.
שנית, המעסיק לא יכול לפטרך אלא רק אם יקבל אישור מהממונה לחוק עבודת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה.
דיקלה15/02/2012אורנה תודה רבה על התגובות.
הודעתי למנהלת שלי כי אחזור בתחילת שבוע הבא לעבודה בעז"ה באותו היקף משרה(עוד חודשיים עד הלידה בעז"ה) והיא ענתה כי משום שהיא התחילה להעסיק עוד עו"ס באותו התפקיד היא לא בטוחה שאני אוכל לחזור להיקף המשרה שהייתי אלא לפחות. האם זה חוקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה. - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו15/02/2012בבקשה.
על מקום העבודה להחזירך לאותו מקום העבודה ולאותו התפקיד. היה ולא פועליתה יא בניגוד לחוק עבודת נשים, וזאת במידה והנך עובדת מעל ל - 6 חודשים.
היה ומקום העבודה לא יחזירך לעבודה, ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי על מנת לשמור על זכויותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)