מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין לאחר חופשת לידה והארכהנעמה07/02/2008
אני אמורה לחזור לעבודה באמצא חודש פברואר הודעתי למעביד שלי שברצוני להאריך את חופשת הלידה בחודשיים (כלומר עד אמצע אפריל). המעביד קיבל את בקשתי ואמר שהוא שמח על כך מאחר וכרגע אין לו תפקיד עבורי (הפרוייקט בו עבדתי נגמר). כמו כן הוא אמר כי אם לא יתחיל פרוייקט גדול (שאמור להתחיל כבר שנה). הוא ייאלץ לפטר אותי בתום הארכת חופשת הלידה.
1. אם אכן המעביד יפטר אותי בתום ההארכה, האם אהיה זכאית ל- 60 יום הקבועים בחוק (בנוסף ל- 30 יום הודעה מראש על פיטורין?)
2. האם אהיה חייבת לעבוד בחברה בתקופה זו או שאהיה זכאית ל- 60 יום האלה גם בלא לעבוד (כלומר האם זהו קנס שהמעביד צריך לשלם)?
3. האם אוכל לדרוש דמי אבטלה מיד עם תום תקופת ההארכה (בהנחה שאכן אפוטר)?
4. האם המעביד יכול לפטר אותי באמצע חודש פברואר (כלומר כאשר מסתימת חופשת הלידה של ביטוח לאומי) ולתת לי שכר עבור 60 יום? במקרה כזה, האם תקופה זו נחשבת לותק לצורכי פיצויים?
בתודה מראש
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין לאחר לחופשת לידה והארכה
עו"ד אילן קמינצקי09/02/20081. כן
2. אם המעביד יבקש ממך לעבוד בתקופת זו, תהיי חייבת לעבוד.
3. אם תפוטרי תהיי זכאית לקבל דמי אבטלה באופן מיידי.
4. אם המעביד מפטר אותך לאחר חופשת לידה עליו לשלם לך שכר של 60 יום + הודעה מוקדמת. תקופת הוותק לצורך פיצויים הינה התקופה בה את עובדת בפועל בחברה. החל ממועד פיטורייך לא תיחשב תקופה זו כתקופת וותק בעבודה (אף שהמעביד מחוייב לשלם לך תמורת הודעה מוקדמת, אם פוטרת באופן מידי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)