מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות מהעבודה לאחר הלידהנטלי22/02/2012
שלום
יש לי מספר שאלות:
1. אני שוקלת להתפטר מהעבודה. בתי תהיה כבר בת 8 חודשים בסוף פברואר. אני יודעת שאם אני מתפטרת עד גיל 9 חודשים של בתי, אני זכאית לפיצויים. כשאני מודיעה על התפטרות, אני צריכה לעבוד חודש נוסף ובמקרה הזה יכול להיות שאני אגלוש מעבר לגיל 9 חודשים. האם 9 חודשים נספרים מרגי ההודעה על ההתפטרות או מהרגע שאני עוזבת פיסית את העבודה?
2. האם אהיה זכאית לדמי האבטלה לאחר ההתפטרות?
3. שמעתי כבר ממספר אנשים שכיום כשעובד מתפטר (בלי קשר לחוק 9 חודשים לאחר הלידה) יהיה העובד זכאי לפיצויים. האם זה נכון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף שאני כבר חזרתי לעבודה
נטלי22/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפטרות מהעבודה לאחר הלידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/02/2012נטלי שלום,
1. המועד אינו מוגדר באופן חד משמעי, כך שתמיד כדאי ללכת בדרך הבטוחה ולא לקחת סיכון - אפשר לשקול פשוט לנסות להגיע עם המעסיק לויתור הדדי על תקופת ההודעה המוקדמת, או במקרה שלא יסכים - יש לשקול לא לתת אותה בפועל חרף הפן הכספי הכרוך בכך, על מנת שלא להעמיד בסיכון את פיצויי הפיטורים.
2. דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.
3. זה ממש לא נכון - אין חוק המחייב תשלום פיצויי פיטורים למתפטר - היה מדובר בהצעת חוק שלא התקבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)