זכיויות המגיעות עקב הפלה טבעית??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכיויות המגיעות עקב הפלה טבעית??
    רינה
    24/02/2012

אנשי ומנהלי הפורום שלום
    אינני יודעת אם זה הוא הפורום המתאים אשמח להפנייה המידה ולא.
    לצערי הייתי בחודש השלישי להריוני וגיליתי כי העובר נמצא במצב של בצקת בראש אי לכך נקבע לי גרידה, לא אעלה אותכם פרטים נוספים אבל מרגע ההודעה מצבי הורע ובערב ההודעה כבר התבצעה הפלה טבעית.
    לאחר אישפוז של יום בבית החולים קיבלתי שבועיים ימים של חופש מחלה ברצוני לדעת מה הם זכויותיי מעבר לימי המחלה המגיעים לי ממקום תעסוקתי האם יש זכויות נוספות שמגיעות מהביטוח לאומי ודומייהם
    אשמח לעזרה
    בברכת סוף שבוע רגוע ושקט
    רינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זכיויות המגיעות עקב הפלה טבעית?? - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    26/02/2012

רינה שלום,
    ראשית אני משתתפת בצערך.

התשובות לשאלותייך תלויות בשאלה אחת בלבד, והיא שבוע הלידה, שכן על פי חוק הביטוח הלאומי לידה מוגדרת כלידת ולד חי, או לידה לאחר 26 שבועות של הריון.
    כך, ככל שילדת לפני שבוע 26 הרי שלא תוכר לך לידת הולד שנפטר כלידה ולה זכויות נלוות, אולם אם ילדת לאחר שבוע 26,ככל הנראה תוכר גם לידה זו, על השלכותיה בעניין מענק לידה ואורך חופשת הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רינה
    26/02/2012

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד ליאת שטיין
    01/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו