חזרה לאחר חופשת לידה- עובדת זמנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לאחר חופשת לידה- עובדת זמנית
    EVE
    26/02/2012

שלום רב
    עבדתי 8 חודשים במקום עבודה בתפקיד מגסיית כ"א
    למרות שהגשתי ביחד עם המעסיק בקשה לתמ"ת לפטר אותי- התמ"ת סירב לתת למעביר היתר לפיטורים
    החברה התקשרה אלי ונתנה לי אפשרות או להתפטר מרצוני או לחזור לתפקיד אחר- כנראה אדמיניסטרטיבי
    האם זה חוקי לבקש ממני להתפטר לבד? האם אפשר לעשות לי הרעת תנאים ולהוריד אותי מבחינה "מקצועית" בתפקיד ??
    מה עלי לעשות ?
    אני אמורה לחזור תוך חודש לעבודה והחברה עדיין לא נתנה לי תשובה לאיזה תפקיד אני מועברת אליו
    אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לאחר חופשת לידה- עובדת זמנית - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    26/02/2012

שלום לך,
    באם החברה לא קיבלה היתר לפיטורים, הרי שהיא חייבת להשיב אותך לאותו התפקיד.
    אם החברה תרצה לשנות את תנאייך - היא מחוייב לפנות שוב לממונה ולבקש היתר לשינוי התנאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאת

EVE
    27/02/2012

האם עלי ליצור עם המעביד קשר לגבי תיאום חזרה לעבודה לאחר חל"ד? שלחתי להם 2 אימיילים ומתעלמים ממני-- האם זה לטובתי?
    או להמשיך ולנסות ליצור קשר?
    מתי עלי לשלוח מכתב רשום יותר סמכותי מעו"ד למשל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאת - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    01/03/2012

הי,

עקרונית, עלייך ליצור קשר עם המעסיק טרם חזרתך ולהודיע על חזרתך. אם יערים קשיים אז - זה המועד לערב עו"ד.

אם המעסיק מבקש כעת את הסכמתך לשינוי תפקיד ברור שלא כדאי לתת הסכמה שכזו, אלא להבהיר שאת עומדת על זכותך לשוב לתפקידך כפי שהיה ערב הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורים אחרי מישרה זמנית

EVE
    26/02/2012

שלום רב
    עבדתי 8 חודשים במקום עבודה בתפקיד מגסיית כ"א
    למרות שהגשתי ביחד עם המעסיק בקשה לתמ"ת לפטר אותי- התמ"ת סירב לתת למעביר היתר לפיטורים
    החברה התקשרה אלי ונתנה לי אפשרות או להתפטר מרצוני או לחזור לתפקיד אחר- כנראה אדמיניסטרטיבי
    האם זה חוקי לבקש ממני להתפטר לבד? האם אפשר לעשות לי הרעת תנאים ולהוריד אותי מבחינה "מקצועית" בתפקיד ??
    מה עלי לעשות ?
    אני אמורה לחזור תוך חודש לעבודה והחברה עדיין לא נתנה לי תשובה לאיזה תפקיד אני מועברת אליו
    אשמח לתגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו