בקשת העלאה במשכורת לפני חזרה מחל"ד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת העלאה במשכורת לפני חזרה מחל"ד
    יעל
    26/02/2012

שלום,
    אני עכשיו בחופשת לידה, צריכה לחזור בעוד כחודשיים.
    עקב התשלום הנוסף הצפוי למטפלת לתינוקת, לא יהיה לי משתלם לחזור לעבודה ללא העלאה במשכורת. (העלאה שלה אני זכאית כבר הרבה זמן לדעתי, אבל טרם ביקשתי בפועל בגלל שהייתי בהריון)

כשתגמר החל"ד בע"ה, אני רוצה לבקש העלאה. ואם לא אקבל אותה אעדיף להתפטר ולקבל את הפיצויים שיהוו לי הכנסה לכחודשיים שבהם אשאר עם התינוקת עוד קצת בבית ואחפש עבודה חדשה. (אני עובדת בעבודה הנוכחית מאפריל 2010- שזה יהיה בדיוק שנתיים וחודש בסוף של חופשת הלידה)

הבנתי מתשובות אחרות שלכן שלא כדאי להזכיר את הנושא של ההעלאה לפני ההתפטרות מכיוון שזה סותר את הטיעון שאני מעוניינת להישאר עם התינוקת עוד קצת בבית. האם זה נכון? אם כן אז איך כדאי לפעול?
    (וגם- אולי במקרה שלי זה לא בהכרח סותר מכיוון שאני אצטרך את ההעלאה כדי שאוכל להכניס את התינוקת למסגרת כלשהי.ואם לא אקבל אותה זה לא יהיה לי משתלם לחזור לעבודה)

תודה מראש על תשובתכן
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשת העלאה במשכורת לפני חזרה מחל"ד - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    26/02/2012

יעל שלום,
    שיחות על העלאת שכר הינן בעייתיות, ועלולות לסכל את זכאותך לפיצויי פיטורים. אין רלוונטיות לעובדה כי את זקוקה לזה לצורך התשלום למסגרת של הילד.
    מומלץ מאוד לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת על מנת לבחון את דרך הפעולה הנכונה במצב הדברים הקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו