מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה >אובדת עצות, חייבת תשובות
- אובדת עצות, חייבת תשובותרינת28/02/2012
שלום,
עבדתי במקום העבודה שנה וחצי ואז ילדתי, התפטרתי אחרי חצי שנה של חופשת לידה לצורך טיפול בילדי.
אני כבר שנה אחרי, לפי סוכנת הביטוח אם אני רוצה לקבל את הפיצויים אני צריכה לשלם את חלקי (תשלום של שלושה חודשי חופשת לידה היות והקופה הופסקה והמעסיק את חלקו או שגם הם וגם אני לא נשלם כלל) על מנת לקבל את הפיצויים והסכום שאומרים לי הוא 4248. שכר היסוד שלי היה 4600 ולפי החישוב אני אמורה לקבל פיצויים על שנה ותשעה חודשים (כולל שלושה חודשים של חופשת הלידה) כלומר משהו בסביבות 7900. מי אמור לתת לי את היתרה? ישירות ממקום העבודה? לפי מה שהם אומרים מה שיש בחברת הביטוח זה מה שאקבל.
אודה לכם על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות, חייבת תשובות - תגובה
עו``ד חן שטיין29/02/2012רינת שלום,
באופן עקרוני, בעת פיטורים, על המעסיק להשלים את הסכום אשר נמצא בקופת הפנסיה (רכיב הפיצויים) בשיק שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)