טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איפה אני יכולה למצוא את התנאים שמגיע לעובדת מיקור חוץ בחופשת הלידה? בעקרון אני יודעת שהם שווים לעובד מן המנין אבל חברה שלי בפחד נורא שיתפסו לה את המקום על ידי המחליפה ותמצא ללא עבודה איפה אפשר להתייעץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תמי שלום, עובדת מיקור חוץ הינה שוות זכויות לכל עובדת אחרת בהריון, אלא אם היא חתומה על הסכם לתקופה קצובה. על זכויות העובדת בהריון באופן כללי - תוכלי לקרוא ברחבי האינטנרנט, בין היתר גם באתר האינטרנט שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר