מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה מחופשתלידהנטע17/04/2012
שלום,
עבדתי כמנהלת סניף שנה בדיוק לפני שיצאתי לחופשת לידה. ניבלתי שני סניפים הקרובים למקום מגורי.
לאחר 14 שבועות נאמר לי שאם אאריך את חופשת הלידה, סניף אחד יילקח ממני (זה שהיה הכי קרוב למקום מגורי) וישאר לי רק השני, זה שנמצא כחצי שעה נסיעה ממקום מגורי. זה הכעיס אותי אבל הבנתי שאין לי ברירה, כי רציתי להשאר עם בני בבית 26 שבועות כפי שמתיר לי החוק. לאחר 24 שבועות הודיעו לי שגם הסניף השני נלקח ממני. מה שמציעים לי הוא - סניף רחוק כשעה וחצי ממקום מגורי, או להיות בסניף המרוחק 45 דקות ממקום מגורי אבל שם לא אנהל אלא אהיה תחת מנהלת הסניף שהיום בדרגה שלי ואהיה רק אחראית על אזור קטן.
האם מה שעשו הוא חוקי ? לפי האינטואציה שלי הם עומדים לפטר אותי לאחר מה שהם חייבים עפ"י חוק. האם הם חייבים לשמור לי את התפקיד שלי 26 שבועות ?
כמה זמן הם חייבים להעסיק אותי לפני שיפטרו אותי? האם מותר לי לסרב ל 2 ההמעות הלא הגיוניות הללו ובכל זאת לקבל מכתב פיטורים? יש לי בעיה כלכלית, לכן אני חייבת להיות מועסקת אך אני רוצה לעבוד בסניף שעבדתי בו לפני חופשת הלידה. מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה מחופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין17/04/2012נטע שלום,
בתום החופשה, על המעסיק להשיב את העובדת לעבודתה לתקופה בה תהייה מוגנת, לכל הפחות לתקופה בת 60 ימים, אשר לא תחפוף את תקופת ההודעה המוקדמת.
כך, על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד ושעות העבודה, משך 60 ימים מיום חזרתך, וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.
על פניו, מהנתונים שמסרת, נראה כי מדובר בהרעת תנאים אסורה, אך יש לבחון את הדברים באופן מעמיק יותר, זאת ניתן לעשות במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)