מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה >הארכת חופשה לידה ע"ח חשבון ימי מחלה
- הארכת חופשה לידה ע"ח חשבון ימי מחלהאור28/04/2012
שלום רב!
ילדתי בתחילת חודש פברואר ואני תצריכה לחזור לעבודה בעוד כשבועיים. במהלך השנתיים וחצי האחרונות צברתי למעלה מ-40 ימי מחלה וברצוני לממש אותם על חשבון הארכת החופשה שלאחר הלידה.
1) האם אני יכולה להתחיל לממש אותם מיד או שעליי לחזור לפרק זמן מסויים לעבודה ואז להצהיר על מחלה במקום עבודתי?
2 )האם יש מקסימום ימי מחלה שאפשר לקחת ברציפות לאחר חופשת לידה? או שאני יכולה לממש את כל ימי המחלה שברשותי?
בתודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת חופשה לידה ע"ח חשבון ימי מחלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין29/04/2012אור שלום,
תוכלי לממש את ימי המחלה החל מהמועד שנקבע לשובך, אולם לצורך כך יהיה עלייך לקבל אישור רפואי אשר מצווה על אותם ימי מחלה - לא ניתן סתם כך לממש ימי מחלה ללא אישור.
באופן עקרוני אין הגבלה על כמות ימי המחלה שניתן לממש, וזאת היות והדבר נובע מהגבלות רפואיות המחייבות את ההיעדרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)