פיטטרים דרך משרד התמ"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטטרים דרך משרד התמ"ת
    רונית
    30/04/2012

שלום,
    אני נמצאת בחודש הרביעי להריוני ונמצאת במקום עבודתי חצי שנה.

מאז שסיפרתי לבוס שלי שאני בהריון אני מרגישה ויודעת ,( משום שאני מכירה את הנפשות הפועלות) שהבוס שלי מנסה לבנות "קייס" על מנת שיוכל לפטר אותי דרך משרד התמ"ת. בזמן האחרון הוא שולח לי מיילים מאשימים שאני הורסת ופוגעת במקום העבודה שלי ובפרנסה שלו, שאני מאחרת, לא עושה את העבודה שלי ועוד שקרים ועלילות נוספות...
    מעבר לכך, יש לי הרגשה שהוא מנסה להפיל אותי בפח בכל מיני דברים וגם שמעתי שהוא מתייעץ עם עורך דין על איך להוכיח שאני עמידה לפיטורים.

רציתי לשאול שתי שאלות:
    1. במידה והוא מצליח לאשר פיטורין דרך משרד התמ"ת,איזה סוג של פיצויים אני מקבלת? האם אני אקבל איזושהי סוג של הכנסה קבועה דרך ביטוח לאומי, במהלך ההיריון ובמהלך חופשת הלידה שלי?
    2. איך אני יכולה "להחזיר" לבוס שלי בכך שלא יכפיש את שמי?

תודה מראש על כל העזרה ומחכה לתשובה,

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטטרים דרך משרד התמ"ת

הוספת תגובה

• פיטטרים דרך משרד התמ"ת - תגובה

עו``ד אורנה שמריהו
    01/05/2012

רונית שלום,

המלצתי לך בחום להשיב על המיילים שמעסיקך שולח לך, ולהכחיש את האמור בהם, ולעון, כי הנך מצרה על כך, שההודעות שלו אליך החלו רק לאחר הודעתך כי הנך בהריון.

היה ויפנה לקבלת אישור לפיטוריך, תוכלי אף את להציג את ההתיחסות שלך בזמן אמת.

במידה ומשרד התמ"ת יאשר את פיטוריך, תוכלי לקבל דמי אבטלה, במידה והנך עומדת בקרטריונים לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה ועוד שאלה קצרה

רונית
    01/05/2012

הי אורנה

תודה רבה על התגובה :)
    מה הם הקריטריונים לקבלת דמי אבטלה?

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו