חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה
    ליבר
    01/05/2012

שלום רב, הנני עובדת עירייה מזה כ-4 שנים עם קביעות.
    כשהייתי בהריון עבדתי אצל אחד המנהלים (עבדתי שם 9 חודשים לפני שיצאתי לשמירה) עם משרה של 70% ללא איוש משרה לתפקיד כי לא היה תקן למזכירה נוספת.
    בחודש שמיני יצאתי לשמירת הריון וחזרתי לעבודה לפני כ חודש לאחר שהארכתי ב- 3 חודשים נוספים (סה"כ הייתי בחופשת לידה 7 חודשים כי קיבלתי חודש נוסף מביטוח לאומי לאחר אישפוז ממושך של התינוקת בבי"ח לאחר הלידה).
    כיום שחזרתי לעבודה המנהל שלי עבר תפקיד אך עדיין ממשיך למלא את תפקידו הקודם ויש לי מחליפה, כבר לפני חודש וחצי חזרתי לעבודה ועדיין לא החזירו אותי לאותו מנהל שמולו עבדתי ולמשרד הקודם שלי. בינתיים שמו אותי זמנית במשרד אחר בזמן שהמחליפה שלי עדיין יושבת במקומי למרות שכבר חזרתי לעבודה.

השאלות שלי הן, האם הם מחויבים להחזיר אותי לאותו תפקיד שממנו יצאתי למרות שלא היה לי איוש משרה אך הייתי שם תקופה לפני שיצאתי לחופשת לידה?
    האם אני יכולה לחזור להיות מזכירה של אותו מנהל אם הוא עדיין מקיים את התפקיד הקודם בנוסף? או שבגלל שהוא עבר תפקיד אז אוטומטית התפקיד שלי מתבטל כי אין לו מחליף..?

אודה על תשובתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה את עצמי..

ליבר
    02/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מדלגים עליי???

ליבר
    08/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    08/05/2012

היות ומענה לשאלותייך, שהינן ספציפיות ונקודתיות, יכולות להינתן במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו