בקשה להיתר לפיטורין מהתמ"ת-מה ההליך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה להיתר לפיטורין מהתמ"ת-מה ההליך
    אמא'לה
    09/05/2012

אני עובדת כ-3.5 שנים במקום עבודה - משרה מלאה. מוערכת ע"י מנהליי. לאחרונה בעקבות מיזוג החלו בפיטורי עובדים. זומנתי לשימוע והודעתי שאני בהריון. לאחר שבוע הודיעו לי שמבקשים היתר מיוחד מהתמ"ת. מה עכשיו? כמה זמן ההליך ייקח? האם יש סיכוי שהתמ"ת לא יאשר את הבקשה? כבר עתה אני כמעט בחודש רביעי ואין אף מעסיק אחר שיהיה מוכן להעסיק אותי בשלב זה...מהן האפשרויות העומדות בפניי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשה להיתר לפיטורין מהתמ"ת-מה ההליך - תגובה

עו``ד חן שטיין
    09/05/2012

הליך אצל הממונה במשרד התמ"ת יחל לאחר שהמעסיק יגיש בקשה לפיטורים, לה יהיה עלייך להגיב, עדיף באמצעות עו"ד מטעמך. אז תזומני מצידך לשיחת שימוע אצל הממונה (לאחר שהמעסיק יהיה גם הוא בשיחה כזו, אך נפרדת), ועל סמך הבקשה, התגובה והעדויות תקבל הממונה החלטה האם להתיר או לא להתיר את הפיטורים.
    מכאן, שהליך מקדמי זה הינו חשוב ביותר לצורך הקמת הזכאות הביסית לזכויות ולהגנה, ואין להקל בו ראש, והזמן לייעוץ המשפטי הינו לפני השימוע, ולא לאחריו.
    ההליך אורך מספר חודשים בדרך כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו