מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בהכנסה-איסור שעות נוספותadrianne22/05/2012
שלום רב. אני כרגע בחודש שמיני, לפני חודש הודיעו בחברה כי אוסרים על ביצוע שעות נוספות (באופן גורף לכלל העובדים). עד הודעה זו עבדתי בין 10 ל 15 שעות נוספות בחודש וזה נתן לי תוספת יפה לשכר (אני עובדת בשכר שעתי כך שמעל 9 שעות זה מתחיל 125% ואחרי שעתיים כמובן 150%).
אני מבינה שהצעד הזה נועד כדי למנוע פיטורי עובדים..שזה מבורך ע"י החברה. אוסיף ואומר גם כי היחסים בין המנהלים ובין חבריי לעבודה מצוינים ואני גם מאוד נהנית מהעבודה עצמה (אני פה כבר 3 שנים).
מצד שני - אני עכשיו רוצה שהשכר יהיה כמה שיותר גבוה במיוחד עבור חישוב דמי הלידה..
כמו כן - עיינתי בחוק עבודת נשים בסעיף 9 א ו- 9 ב
האם אני מבינה לפי הסעיפים האלו שאסור לפגוע לי בהכנסה בצורה של איסור ביצוע שעות נוספות?
ואם כן - אני לא יודעת איך לפנות בצורה שלא תעכיר את היחסים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את ההודעה על מנת לקבל מענה
adrianne23/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בהכנסה-איסור שעות נוספות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין24/05/2012שלום לך,
שאלתך אינה פשוטה כלל, ויש לנתונים הספציפיים של העניין השפעה לא מבוטלת.
באופן כללי אשיב כי מחד - נקבע שהפחתת שעות נוספות אינה בהכרח הרעת תנאים.
מנגד - מדובר בעובדת בהריון שלהפחתה משמעויות מרחיקות לכת הרבה יותר.
כמובן שברקע יש גם את הרצון שלך לשמר את מערכת היחסים הטובה, ובצדק.
ניסיון להתיר את הסבך ניתן לנסות ולמצוא בפגישת ייעוץ מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך האם פה מדובר בפגיעה בהכנסתי?
adrianne24/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)