מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שכר בהריוןטל22/05/2012
שלום רב,
לפני כשנה ילדתי את ביתי הבכורה. לאחר חופשת הלידה חזרתי לתפקיד אחר. נאמר לי שאם אהיה מרוצה ואם יהיו מרוצים ממני - יחתם חוזה חדש וגם השכר יופחת מפני זמדובר בתפקיד שבו מרוויחים יותר. לאחר כחודשיים אמרו לי שרוצים שאמשיך ושידברו איתי לגבי השכר. אמרו שתהיה פגיעה אבל לא אמרו כמה, לא הראו לי מסמך כתוב ולא כלום. במשך כמה חודשים המשכתי לקבל את השכר המקורי. בינתיים נכנסתי שוב להריון ולפני קצת יותר מחודש, כשאני בחודש חמישי אמרו לי שרוצים ליישם את ההורדה אליה דיברנו כמה חודשים לפני. מדובר בהורדה מאד משמעותית - כ - 35% פחות. אני יודעת שדיברנו על זה לפני אבל אני עכשיו 3 חודשים לפני לידה ודמי הלידה שלי הולכים להפגע באופן מאד קשה. הם מצידם טוענים שההורדה הייתה אמורה להתבצע כבר מזמן ושאני בעצם נהניתי מההפקר וקיבלתי שכר גבוה במשך מספר חודשים. אני ממש אובדת עצוץ עכשיו. אני פוחדת שאם אעמוד על שלי זה יתנקם בי לאחר שאחזור מחופשת לידה וברגע שיוכלו מבחינה חוקית - יפטרו אותי. אני יודעת שדובר על כך שתהיה ירידה אבל לא אמרו כמה. יכול להיות שאם הייתי יודעת אז במה מדובר הייתי בוחרת לעזוב, אבל עכשיו במצבי אני מין הסתם לא אעשה זאת. מצד שני אני לא רוצה לעשות מהומות או בלאגאן רק כי מגיע לי, כי הם די היו בסדר איתי לאורך כל הדרך... אשמח מאד לשמוע את דעתכם. בברכה, טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שכר בהריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין24/05/2012טל שלום,
בהמשך לפנייתך אלי ולפגישת ההייעוץ שקיימנו בעניין, הרי שהשאלה אותה העלית לפני קבלת הייעוץ - מתייתרת.
הרבה הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)