הורדת שכר בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שכר בהריון
    טל
    22/05/2012

שלום רב,
    לפני כשנה ילדתי את ביתי הבכורה. לאחר חופשת הלידה חזרתי לתפקיד אחר. נאמר לי שאם אהיה מרוצה ואם יהיו מרוצים ממני - יחתם חוזה חדש וגם השכר יופחת מפני זמדובר בתפקיד שבו מרוויחים יותר. לאחר כחודשיים אמרו לי שרוצים שאמשיך ושידברו איתי לגבי השכר. אמרו שתהיה פגיעה אבל לא אמרו כמה, לא הראו לי מסמך כתוב ולא כלום. במשך כמה חודשים המשכתי לקבל את השכר המקורי. בינתיים נכנסתי שוב להריון ולפני קצת יותר מחודש, כשאני בחודש חמישי אמרו לי שרוצים ליישם את ההורדה אליה דיברנו כמה חודשים לפני. מדובר בהורדה מאד משמעותית - כ - 35% פחות. אני יודעת שדיברנו על זה לפני אבל אני עכשיו 3 חודשים לפני לידה ודמי הלידה שלי הולכים להפגע באופן מאד קשה. הם מצידם טוענים שההורדה הייתה אמורה להתבצע כבר מזמן ושאני בעצם נהניתי מההפקר וקיבלתי שכר גבוה במשך מספר חודשים. אני ממש אובדת עצוץ עכשיו. אני פוחדת שאם אעמוד על שלי זה יתנקם בי לאחר שאחזור מחופשת לידה וברגע שיוכלו מבחינה חוקית - יפטרו אותי. אני יודעת שדובר על כך שתהיה ירידה אבל לא אמרו כמה. יכול להיות שאם הייתי יודעת אז במה מדובר הייתי בוחרת לעזוב, אבל עכשיו במצבי אני מין הסתם לא אעשה זאת. מצד שני אני לא רוצה לעשות מהומות או בלאגאן רק כי מגיע לי, כי הם די היו בסדר איתי לאורך כל הדרך... אשמח מאד לשמוע את דעתכם. בברכה, טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שכר בהריון

הוספת תגובה

• הורדת שכר בהריון - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    24/05/2012

טל שלום,
    בהמשך לפנייתך אלי ולפגישת ההייעוץ שקיימנו בעניין, הרי שהשאלה אותה העלית לפני קבלת הייעוץ - מתייתרת.
    הרבה הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו