מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרתכם.אלכס04/06/2012
שלום, אני ובעלי מאד מיואשים ועצובים, ואיני יודעת עם אני פונה למקום הנכון וכיצד תוכלו לעזור לי, אבל אשמח על כל עצה שתהיה לכם או רעיון איפה כן יכולים לעזור לנו.
בעזרת השם התחלתי חודש שמיני להריון, ההיריון שלנו לא היה מתוכנן וזאת הייתה מכה, ולמרות כל הקשיים שהיו כרוכים בהחלטה שלנו, החלטנו להשאיר את ההיריון.
בעלי בקרוב בן 20, עדיין חייל סדיר בצבא, באותה התקופה היה בבסיס אחד, וכשהעלה את הנושא בפני מפקדיו, נראה היה כאילו הם עושים הכל כדי למרר את תקופתנו זו שגם כך לא הייתה הכי טובה, הם היו מעכבים אותו ביציאות ומשאירים אותו לישון שבועות שלמים בבסיס, כל שטות קטנה שהם חיפשו ומצאו גררה ריתוקים. המפקד שלו אפילו לא טרח להסתיר את כעסו וניהל אתו שיחות על כך שאנחנו צעירים טיפשים שהולכים להרוס את חיינו ואת חיי הילדה.
במשרד תנאי השירות בלבלו לנו את המוח, הבאנו אין סוף מסמכים וחיכינו במשך חודשים עד שקיבלנו העלאה במשכורת שלו, זה הרגיש כאילו הם חיפשו כל סיבה שלא לשלם לנו וגם כשכבר לא נותרו סיבות, הם משכו את האישור כחודשיים שאותם לא הסכימו להחזיר לנו רטרו-אקטיבית.
לאחר חצי שנה של ריצות ממקום למקום הוא הצליח לעבור בסיס לתפקיד יומיות, וגם שם היה סיפור לא פחות מגעיל, במשרד תנאי השירות בבסיס החדש הם חיפשו תירוצים לא לתת לו את הזכויות שמגיעות לו ולמשוך את התשלומים כמה שיותר.
המפקדים שלו כאן אמנם מתנהגים בפחות אכזריות אבל עדיין מראים עליונות מגעילה, הם משאירים אותו כמה לילות בשבוע בבסיס למרות שהוא ביומיות והתפקיד שלו בכלל לא עוזר בלילה (עובד מטבח שמסיים את העבודה בארוחת הערב בסביבות ארבע וחצי) וכשהוא מסביר להם שאני מחכה לו בבית, אישה בחודש שמיני שסובלת מכאבי גב מאד חזקים ולא מסוגלת לקום מהמיטה ולהכין לעצמה ארוחת בוקר, שלא בקשר טוב עם משפחתה ואין לה איפה להיות בלילות שהוא נשאר בבסיס, הם אומרים לו שגם להם יש נשים בבית והן מסתדרות לבד מצוין.
זה מרגיש כאילו למפקדים האלה יש הרבה שנאה וכעס כלפי העולם, והם מנצלים את תפקידם כדי להוכיח ו"להעניש" אחרים על זה, לא מגיע לבעלי יחס שכזה, ובטח שלא מגיע לי להיות לבד בחודשיים אלה כשמצבי הבריאותי לא קל.
לא מספיק לי ההורמונים וכל הלחץ שהיה בתחילת ההיריון כשמשפחתו לחצה עלי לעשות הפלה, עכשיו אנחנו צריכים לעבור את זה? אין לילה שעובר עלי בלי דמעות, אני לא מסוגלת ככה יותר.
ניסינו לפנות לכל מיני מוקדים של צה"ל שאפשר "להתלונן" בהם, ואף אחד לא עוזר לנו. כבר נגמרו הרעיונות.
בבקשה עזרו לנו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרתכם. - תגובה
עו``ד חן שטיין05/06/2012שלום לך,
אני בהחלט מצטער לשמוע על המצב, אבל פורום זה אינו עוסק בענייני צבא.
עליכם לפנות לגורמים המוסמכים בצבא על מנת לנסות למצוא פתרון מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)