פנייה לתמ"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה לתמ"ת
    שרון
    05/06/2012

שלום ,
    אני עובדת בבק מזה שנתיים . עקב מיזוג בנקים הבנק לא מעוניין להמשיך להעסיק אותי לטענתו עקב המיזוג (למרות שרב העובדים כן ממשיכים בצורה זו או אחרת בין כקבועים או בין על חוזה זמני )הבנק הציע לי פרישה בהסכמה בתמורה לפיצוי מסוים שמבחינתי לא היה תואם לציפייה שלי ולהפסד העתידי שלי מהפסקת העבודה . הבנק הודיע לי שמכיוון שאינני מעונינית בפיצוי שהציעו יפנו לתמ"ת לצורך פיטוריי.
    יש ל מספר שאלות :
    1. מה הסיכוי שהתמ"ת יאשר לפטר אותי למרות שיש עובדים בתפקידי ובוותק שלי שממשיכים כזמניים בבנק?
    2. כמה זמן לוקח התהליך של אישור התמ"ת?
    3. במידה והתמ"ת מאשר את פיטוריי הוא יאשר פיטוריי לאחר הודעה מוקדמת ללא הפיצוי שהוצע לי לפניכן במידה והייתי פורשת בהסכמה ?

תודה,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנייה לתמ"ת

הוספת תגובה

• פנייה לתמ"ת - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    06/06/2012

שרון שלום,
    ההליך אצל הממונה יחל כאשר תזומני לשיחת שימוע אצל הממונה (לאחר שהמעסיק יהיה גם הוא בשיחה כזו), ועל סמך הבקשה, התגובה והעדויות תקבל הממונה החלטה האם להתיר או לא להתיר את הפיטורים.כמובן שטענות כגון המשך העסקת עובדים אחרים הינן משמעותיות, שכן זה מוכיח שניתן להשאיר אותך אם היו רוצים.
    מכאן, שהליך מקדמי זה הינו חשוב ביותר לצורך הקמת הזכאות הביסית לזכויות ולהגנה, ואין להקל בו ראש, והזמן לייעוץ המשפטי הינו לפני השימוע, ולא לאחריו, וכדאי לשקול לשכור שירותיו של עו"ד המתמחה בתחום על מנת להגיש תגובה משפטית ראויה לבקשה, אשר בכוחה לשפר את הסיכויים לאי מתן היתר לפיטורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו