עצה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה בבקשה
    יוליה
    26/07/2012

בוקר טוב!!!אני בחודש 7 להיריון ועובדת מזה 3 שנים בעבודה הדורשת מאמץ פיזי ונפשי מאוד גדול במתחם גדול שפועל גם בשבת . אני עובדת כל השבוע כולל שבת(אני יהודיה לכן אני לא מעבירה כרטיס עובד ביום זה)כמובן ביום זה יש לחץ אדיר של אנשים שלצערי יש ביניהם גם לא הכי נחמדים שצועקים מקללים ואף זורקים דברים ולפעמים גם בכוונה לפגוע.בלחץ זה מאוד קשה לי לתפקד כי העבודה היא על הרגליים ודווקא בשבת אין לי אפשרות לא רק לשבת אלא גם לצאת לאכול משהו.לפני כחודש הודעתי למנהלת שלי (הייתי בחודש 6) שקשה לי לעבוד שבתות כי גם יצאו לי ורידים ברגליים והתחילו כאבי גב, נתתי לה חודש ימים כדי שתארגן מחליפה.היא התייחסה בהבנה אבל הבעל העסק מסרב להשלים עם עובדה זאת ומסרב לאשר לי לא לעבוד בשבת וכל זה למרות שגם הסברתי לו שקשה לי וגם כשאני בשבת לא מעבירה כרטיס אז אין לי שום כיסוי רפואי ושום ביטוח עם חלילה יקרה לי משהו.בשיחה הלא נעימה שהיתה לנו הוא לא הסכים לתת לי חופש בשבת ורימז שאני חתומה על חוזה שעם אני לא מגיעה למשמרת אז מורידים לי כנס 150 שח. יש לי אישור מרופא שאני כבר לא יכולה לעבוד פיזית 7-8 שעות על רגליים בשיא הלחץ.מה אני עושה במצב כזה? לאיזה גוף אני אמורה לפנות לגבי העסקה לא חוקית בשבת ?אני מאוד מבולבלת ודואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה בבקשה

הוספת תגובה

• עצה בבקשה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    30/07/2012

יוליה שלום,
    על פניו נראה כי מעסיקך מפר את החוק ופועל בניגוד לדין.
    בחינה לעומק של הדברים ניתן לעשות בפגישת ייעוץ אישית ולקבל החלטה מתאימה כיצד לפעול בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו