מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה שמכרה מחלקה שעבדתי בהאלונה01/08/2012
הי ליאת
יש לי כמה שאלות בקשר למשהו קצת יותר מורכב - אני בחופשת לידה, ובזמן שהייתי בחופשת לידה החברה שאני עובדת בה מכרה את המחלקה שאני עובדת בה לחברה אחרת, שנראה לי שחוייבה לקלוט את כל העובדים ביחד עם המחלקה
בימים אלה אני צריכה לחתום על חוזה לרכישת דירה, והבנק מבקש בשביל המשכנתא אישור שאני חוזרת לעבודה לאותה מתכונת
דיברתי עם המנכ"ל של החברה שאני נמצאת בה כרגע, והוא אמר שהוא לא יביא לי את המסמך כי יש לו אישור ממשרד התמ"ת לפטר אותי, וברגע שאני חוזרת אני בעצם מפוטרת, ואני צריכה לבקש להיקלט אצל החברה החדשה ואז לקבל את האישור
זה חוקי? והאם אפשר לבדוק אם משרד התמ"ת באמת אישר לו?
תודה, אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה שמכרה מחלקה שעבדתי בה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/08/2012אלונה שלום,
מכירת חלק מהפעילות אינה בהכרח אומרת שיש הצדק לפטר, קל וחומר אם העובדים האחרים נקלטו בחברה הרוכשת.
שנית, קשה להאמין כי ניתן היתר לפיטורייך מבלי שתהיי מעורבת ומבלי שפנו אלייך כלל ממשרד התמ"ת.
נראה כי ייעוץ משפטי פרטני מתאים הינו הכרחי עבורך כרגע - ויפה שעה אחת קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)