חזרה מחופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה מחופשת לידה
    נטע
    19/08/2012

שלום,

לפני שיצאתי לחופשת לידה, ניהלתי שני סניפים, לאחר שחזרתי מחופשת הלידה, נלקחו לי שני הסניפים, הציבו מנהלות אחרות בשניהם, ואותי הציבו כשמשווקת, קראו לזה סגנית מנהל אזור, אך בפועל ביצעתי שיווק- חלוקת פליירים - ולא ניהול.
    משהבעתי תסכול מהמצה בקיים, קרא לי המנהל וציין בפני שהוא מבין שהתפקיד אליו "התגלגלתי" אינו הולם את כישורי, אך כרגע אין לו מה להציע לו. הוא החליט שיחשוב עוד חודש. אני רואה שאין להם שום תפקיד ניהול בחברה, כל התפקידים מאוישים. עברו החודשיים שהוא חייב להעסיק אותי אך מראש אינו החזיר אותי לתפקיד שלי.
    אם יפטר אותי, הוא עומד בחוק ? האם מותר לו לקחת לי את התפקיד, להחזיר אותי סתם למשהו בחברה, ולפטר אותי אחרי חודשיים ?
    (הוא לא פגע לי בתנאים בחודשיים האלו ).
    זה נשמע לי לא הגון, כי הוא פשוט לא החזיר אותי לתפקיד שלי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה מחופשת לידה

הוספת תגובה

• למה מדלגים על השאלה שלי ?

נטע
    20/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה מחופשת לידה - תגובה

עו``ד חן שטיין
    21/08/2012

נטע שלום,
    בתום החופשה, על המעסיק להשיב את העובדת לעבודתה לתקופה בה תהייה מוגנת, לכל הפחות לתקופה בת 60 ימים, אשר לא תחפוף את תקופת ההודעה המוקדמת.
    כך, על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד ושעות העבודה, משך 60 ימים מיום חזרתך (יש לבחון בכל מקרה האם שינוי כלשהו מהווה הרעה לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו