מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעה בתנאים לאחר לידהאוצוק24/02/2008
אני עובדת בחברה מזה 3 שנים.שעות העבודה הנהוגות היו 7:00-16:00.לאחר צאתי לחופשת לידה , החברה נרכשה ע"י חברה אחרת.אני עתידה לחזור לעבודה בחברה החדשה בה אני מצופה לעבוד כל יום עד 19:00 (לא פוטרתי אלא החוזה ממשיך בחברה החדשה).
האם מדובר בהרעת תנאים?
אם כן, מהן זכויותי?האם זכותי להתעקש לעבוד בשעות שהיו לי קודם, או רק להתפטר בדין מפוטרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעניין הרעת תנאים
עו"ד דלית דה-קסטרו26/02/2008במידה והנך נדרשת לעבוד שעות רבות מעבר לשעות שעבדת קודם לכן, נראה כי מדובר בהרעת תנאים וככלל הנך זכאית להתפטר בדין מפוטרת.
יודגש, כי בהתאם לחוק עבודת נשים מעביד אינו רשאי לפגוע בהיקף המשרה או בהכנסה של עובדת במשך 60 ימים מתום חופשת הלידה, אלא אם קיבל היתר מאת שר התעשיה המסחר והתעסוקה. לפיכך בהתאם לנתונים שמסרת לי נראה כי הנך רשאית בתקופה של 60 ימים מתום חופשת הלידה לעבוד באותו היקף שעבדת קודם ליציאתך לחופשת לידה.
לידיעתך, עובדת שעבדה במשרה מלאה רשאית להיעדר שעה אחת ביום מתום חופשת הלידה ובמשך ארבעה חודשים ללא ניכוי משכרה.
כמו כן, עובדת רשאית להתפטר תוך תשעה חודשים מהיום שילדה לצורך הטיפול בילדה, ולקבל פיצויי פיטורים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)