שמירת הריון? מתי תקף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון? מתי תקף?
    צליל
    30/08/2012

שלום בת 38וחצי,שבוע 28,(כמעט חודש שביעי)עובדת עם קשישים, ודי קשה בכל מצב (כמעט בספונג'ה, בכלים שלפעמים מתארכים חצי שעה, בניקיון,(יש קשישה שדורשת עבודות פיזיות, כגון שואב של שטיחים ספות, והיא רואה שאני בהריון לחלק מהעבודות סירבתי אצלה לעשות, אבל אי אפשר כל פעם לומר את זה ואת זה לא עושה,) ועירבתי את החברה היום מחכה לצלצלו להסביר להם, הייתי כבר פעמיים בבית חולים חששתי לצירים מוניטור הראה שהעובר יושב למטה וגורם ללחצים, הרצועות נמתחות הסבירו לי, שאלתי היא האם אפשר להוציא שמירת הריון כי מה שאני עושה זה פיזי, לא ישיבהו ןטיול,, עם הקשיש, בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון? מתי תקף?

הוספת תגובה

• שמירת הריון? מתי תקף? - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    02/09/2012

צליל שלום,
    עניין של שמירת הריון הוא רפואי, והסמכות להחליט אם להמליץ על כך או לא היא לרופא הנשים שלך.
    עקרונית, שמירת הריון ניתנת ומאושרת רק כאשר נשקפת סכנה לאם או לעובר - מה שלא נראה כי מתקיים במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו