מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב הפיצויים - דחוף!!!יעל26/02/2008
שאלתי היא כזו - אני עובדת 15 חודשים במקום עבודה כאשר בעוד יומיים אני מסיימת את חופשת הלידה ואתפטר מהעבודה לצורך טיפול בילד (אני לא חוזרת כלל לעבודה לאחר חופשת הלידה).
השכר הקובע שלי לפיצויים הוא 5000 ש"ח.
האם לצורך חישוב הפיצויים יש להכליל את חופשת הלידה (למרות שלא אחזור כלל לעבוד לאחר חופשת הלידה - כלומר האם חישוב הפיצויים יהיה לפי 15 חודשי עבודה או לפי 12 חודשי עבודה(ללא חופשת הלידה)
אודה על תשובה בהקדם תוך הפנייות מתאימות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל בעניין חישוב הפיצויים
עו"ד דלית דה-קסטרו26/02/2008יעל שלום רב,
בהתאם לסעיף 7 לחוק פיצויי פיטורים, עובדת רשאית להתפטר תוך תשעה חדשים מיום שילדה, על מנת לטפל בילדה, ולקבל פיצויי פיטורים.
בסעיף 6 לחוק עבודת נשים נקבע כי היעדרות מעבודה לרגל חופשת לידה לא תפגע בזכויות התלויות בוותק אצל המעביד. משכך, הינך זכאית לפיצויים בגין 15 חודשים (תקופת עבודתך בצירוף תקופת חופשת הלידה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)