הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    צליל
    09/09/2012

אני נמצאת בשבוע 30 להריוני,(חודש שביעי)אני עובדת בסיעוד, עם קשישים בחברה מסויימת כבר חצי שנה בשניה כמעט חודשיים, ששם כל פעם שאני עובדת או מחליפה מישהי הקשישה מצלצלת לחברה ואומרת שלא מתאים לה בחורה בהריון בגלל סיכונים וכו, כרגע משתכרת רק מקשישה אחת שזה 9.75לשבוע, לחודש זה כלום, האם בחברה השניה מותר להם ככה לא למצא לי עבודה הם מסבירים שימצאו לי החלפות, (חוששת מחופשת הלידה שלא יצא לי כלום במהלך השהייה שלי כי נותנים לפי 3משכורות אחרונות, מה אני עושה?)בתודה יום טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    10/09/2012

צליל שלום,
    על המעסיק לשמור על אותה מתכונת העסקה שהיתה לך עד כה, ועקרונית חל איסור לפגוע בך באופן הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עושים בעצמם?

צליל
    10/09/2012

תודה לךעורך דין, חן שטיין, אז בעיקרון איך אני פונה ומסבירה שזה לא בסדר מה שקורה כאן?שהם צריכים לשמור על מסגרת העבודה כמו שהיתה?פשוט קל יותר?איך אני מביאה אותה להבין שזה לא בסדר מה שקורה כאן,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו