מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודשי עבודה לפני חל"דעינת23/09/2012
שלום רב!
אני עתידה לצאת לחופשת לידה בעוד חודש וחצי. אני עובדת לפי שכר גלובלי+ עמלות.
בחודש האחרון המשכורת שלי יצאה ממש נמוכה מכמה סיבות:
- בזמן החגים אנחנו לא מקבלים משכורת מלאה
- הייתי חולה כמה ימים
- בגלל החגים הייתה פחות עבודה ובגלל זה קיבלתי עמלות נמוכות.
חודש הבא (בעצם החודש האחרון שלי) המצב יהיה אותו דבר. בגלל החגים המשכורת שלי תהיה נמוכה באופן משמעותי+ בקושי אקבל עמלות+ יוצא לי להחסיר יותר ימי עבודה מכיוון שיש לי כאבי גב וסחרחורות.
השאלה שלי היא:
האם ניתן להגיש בקשה לחשב את ממוצע המשכורת שלי לא לפי שלושת החודשים האחרונים? אני עובדת במקום העבודה שלי כמעט שנה והחודשיים האחרונים לא מהווים קנה מידה לכמה שהרווחתי בעבר..
כמו כן, אני יודעת מעכשיו שלא ארצה לחזור למקום עבודתי אחרי חופשת הלידה. האם אני יכולה להגיש בקשת פטורים ברגע שאצא לחופשה? מתי זה אומר שאקבל את הפיצויים שלי?
תודה מראש על העזרה,
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשי עבודה לפני חל"ד - תגובה
עו``ד חן שטיין30/09/2012עינת שלום,
לגבי החישוב - אם תוכלי להוכיח כי מדובר בהעדרות עקב ההריון (מחלה, סחרחורות וכו), ייתכן והמוסד לסיטוח לאומי יקבל את בקשתך שלא להתחשב בחודשיים אלה בהם החסרת - הדבר נתון לשיקול דעתו.
לגבי ההתפטרות - רוב הנשים לא ממהרות להתפטר מייד ביציאה לחופשת הלידה, אלא חודש לפני סיומה, שכן במועדים אלה ממשיך להיצבר הותק, וחבל לוותר עליו.
עקרונית, מיום שתיכנס ההתפטרות לתוקף, על המעסיק לשלם את הפיצויים תוך 15 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)