בנושא פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנושא פוריות
    שאלה
    11/10/2012

שלום רב, אני עובדת בחברה תקשורת מזה 3 שנים .שנתיים בתפקיד מסויים לאחר מכן עברתי לתפקיד אחר שבו החלפתי עובדת שיצאה לחופשת לידה לאחר מכן גם עברתי לתפקיד של מישהי שיצאה לחופשת לידה (זהו התפקיד הנוכחי שלי) בעוד חודש ימלאו לי 5 חודשים בתפקיד ומיד מכן מסתייים התפקיד (ב)1.11.12 ליתר דיוק , שאלתי היא מתי עלי להודיע כי אני בטיפולי פוריות? אני יודעת שהחוק מגן עלי במקרה כזה מפיטורין..(חשוב לי לציין כי אני כל שביכולתי כדי למצוא תפקיד אחר בחברה כי אינני מעוניינת לשתף בבעיות הכ"כ אישיות שלי ) ומה אמור להיות מצויין במכתב מרופאת הנשים שלי שאני מראה להם ? והאם יש להם זכות לבדוק ולהתערב ולחדור לי לפרטיות באיזה שלב אני , מה ביצעתי ומה לא?.. תודה מראש על התשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנושא פוריות

הוספת תגובה

• בנושא פוריות - תגובה

עו``ד חן שטיין
    15/10/2012

שלום לך,
    ההגנה בטיפולי פוריות היא מיידית (בניגוד להריון שיש תקופה בת שישה חודשים להקניית ההגנה), ובתנאי שנעדרת לצורך הטיפולים ושיידעת את המעסיק.
    משכך, מומלץ ביותר ליידע.
    כמובן שזכות הפרטיות שלך שמורה לך, ואין עלייך חובה לעדכן בפרטי פרטים, אלא עקרונית די באישור רופא שייקבע כי את בטיפולי פוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו