מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעות נוספות במהלך הריוןיעלי17/10/2012
שלום ותודה על הייעוץ
אני עובדת במשרה גלובלית כלומר השכר שלי קבוע ומורכב משכר בסיס ומתוספת שעות נוספות שהינה קבועה ולא משתנה בהתאם למספר השעות שעבדתי בפועל.
במקום העבודה שלי עובדים בעיקרון תשע שעות בימי ראשון עד חמישי. מחוץ לשעות אלו ישנו תורן שזמין לענות לטלפונים ובמקרה הצ׳ורך להישאר בעבודה (בפועל יוצא לנו בערך פעם בשבוע להיות תורן ערב ופעם בחודש תורן סופ״ש).
אני בחודש שביעי וכבר קשה לי לבצע את התורנות. למיטב ידיעתי נשים בהריון אמורות להסכים אקטיבית לעבוד שעות נוספות (מה שלא עשיתי...)
האם עבודת תורנות כזו נחשבת לשעות נוספות? במידה ולא ארצה לבצע את התורנות האם ינכו משכרי את תוספת השעות הנוספות?
שוב תודה
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות נוספות במהלך הריון - תגובה
עו``ד חן שטיין22/10/2012יעלי שלום,
לגבי עבודה בשעות לילה או שעות נוספות, חל על המעסיק איסור לשבץ אותך בהן החל מחודש חמישי, אלא אם תבקשי אחרת.
כמובן שאם אינך מבצעת שעות אלה, הרי שאינך זכאית לתשלום בגינן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)