מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטוריון בהריוןdenidenden18/10/2012
שלום רב,
אני בת 31, בהריון בשבוע 16.
עובדת כשנתיים בחברה. גוייסתי לחברה כדי לעבוד בתפקיד משרדי ספציפי מאוד ללא יציאה לפגישות שטח וזה אף מצויין בחוזה העבודה שלי.
לאחר כשנה וחצי בתפקיד, עקב שינוי צורך בחברה (ביטול תקן למשרה שלשמה גוייסתי) , המנכ"ל לא הציב בפני ברירה והודיע לי שאני עוברת לתחום של מכירות שטח והדגיש שזהו תפקיד זמני עד שיגוייס איש מכירות נוסף.
כעת אני מרגישה שקשה לי עם הנסיעות הארוכות, הבחילות ושאר מכאובי הריון. (הריון תקין מבחינה רפואית)
לפני כחודש אכן גוייס איש מכירות חדש.
מעוניינת לבקש מהמעסיק להעביר אותי לתפקיד שיווק עורפי במשרד, אך חוששת מפיטורין מסיבה זו.
מספר שאלות:
*האם מותר למעסיק לפטר אותי בזמן הריון עקב בקשתי לעבור לתפקיד אחר?
*במידה ואפוטר, האם כאישה בהריון אהיה זכאית רק ל-70% מגובה השכר שלי במידה ואהיה באבטלה בהריון?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטוריון בהריון - תגובה
עו``ד חן שטיין22/10/2012שלום לך,
מותר לך לבקש לעבור לתפקיד אחר. המעסיק רשאי להסכים או לסרב, אך אין הדבר יכול להוות עילת פיטורים מוצדקת.
ממילא לא ניתן לפטר אותך ללא היתר מהממונה על חוק עבודת נשים.
גובה דמי לידה לנשים בהריון זהה לדמי הלידה הכלליים, ואין שוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)