מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה דחוף עזרה-התפטרות ואבטלהטוני01/03/2008
שלום ,
אני התפטרתי לאחר שלוש שנים של עבודה . בתי בת 8 חודשים ולכן אני אקבל פיצויים -כך נאמר לי ממקום העבודה . מצאתי משרה של 5 שעות ביום לעומת 9 שעות שהייתי .
רציתי לשאול אם אני עובדת במקום החדש שבוע ומגלה שזה לא מתאים לי פתאום ומתפטרת .
(אבל כמובן מוציאים לי תלוש בגין זה ), האם נמנע ממני לקבל את דמי האבטלה שמגיעים לפי חוק ?
אחרי 90 יום...כי זה מקום חדש...?
כמו כן לא הבנתי אם ה90 יום זה מיום הודעה על התפטרות או מיום ההפסקה בפועל .?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללבנת בעניין דמי אבטלה
עו"ד דלית דה-קסטרו03/03/2008לבנת שלום,
הנך זכאית לפיצויי פיטורים מכיוון שהתפטרת לצורך הטיפול בילדך תוך 9 חודשים מיום הלידה. במקרה שלך התפטרותך מאפשרת לך שהות ממושכת יותר עם ילדך.
לצורך בחינת זכאות לדמי אבטלה, בודקים האם עבדת 360 ימים שבעדם שולמו דמי ביטוח אבטלה מתוך 540 הימים שקדמו לתחילת תקופת האבטלה.
אולם מכיוון שהתפטרת מרצונך עלייך להמתין 90 ימים מיום הפסקת עבודתך (מיום ההתפטרות) טרם קבלת דמי אבטלה.ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)