ימי מחלה שניגמרו...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה שניגמרו...
    בר
    27/10/2012

שלום אשמח לקבל תשובה למצוקתי...
    אני נימצאת בשבוע 34 להריון שלישי שמתחילתו היה לא קל רצוף בבדיקות ואישפוז .
    עברתי דימומים חוזרים דיקור מי שפיר וכאבי תופת בצד ימין מתחת לחזה ובירורים מקיפים לאבנים בכליות ועוד...
    לפני שבוע גילו אצלי סוכרת הריון שהגיע מאוחר [גם בהריון השני היה לי..]לשאלתי
    אני עברתי טיפולי פוריות IVF לפני שניכנסתי להריון דבר שהצריך הפסד של המון ימי עבודה ושעות חוסר ועם הכניסה להריון גם נאלתי להשתמש בימי מחלה היום אני כ-שבוע לפני חודש 9 ומקווה ב"ה ללדת ומהר אבל מה יהיה עליי הימים האלה שאין לי מחלה עכשיו אחרי שבועיים של אישפוז מי ישלם לי את שכר שלי?ויותר מזה איני רוצה לפנות לשמירת הריון של ביטוח לאומי למרות המלצה של הרופא כי סכרת מאוזנת לא זכאית ואין לי 30 ימים רצופים של מחלה עד עכשיו ומה אם אלד בהתחלה אז....
    יש משהו בחוק שיכול לתמוך בי בתקופה זאת? אולי על חשבון ימים עתידיים?אני עובדת בגן ילדים והעבודה פיזית וקשה מאוד
    ושאלה אחרונה אישה בטיפולי פוריות זכאית ל-40 שעות נכון? זה יורד מהמכסה של המחלה שלי או על חשבון המעביד?וכך גם לגבי הדיקור מי שפיר?
    תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי היום לאחר שיחרור מבי"הח אני בבית על חשבוני דבר שיפגע בדמי הלידה שלי נכון?[אני עובדת קבועה 9 שנים וללא כל בעיות בעבודה] תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימי מחלה שניגמרו...

הוספת תגובה

• ימי מחלה שניגמרו... - תגובה

עו``ד חן שטיין
    28/10/2012

בר שלום,
    ככל שאינך בשמירת הריון ואין לך ימי מחלה צבורים - הרי שאין גורם אשר ישלם לך על התקופה הזאת, אלא אם יש לך פוליסת ביטוח פרטית. יחד עם זאת, על מנת שהדבר לא ייפגע בדמי הלידה, עלייך לדווח על כך למוסד לביטוח לאומי (שהשכר ירד עקב ההריון, על מנת שלא יתחשבו בחודשים אלה).
    40 השעות הן לאישה בהריון, וזה לא יורד מימי המחלה, אלא על חשבון המעסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו