זכאות פיצויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות פיצויים
    אלמונית
    02/03/2008

שלום לכם בוקר אור!

אני עובדת עם קשישים דרך חברה סיעודית כבר 4 שנים לאחרונה התבשר לי כי אני בהריון ואני אינני מעוניינת להמשיך בעבודה מאחר וזו עבודה פיזית של נקיון והרמת קשישים שאלתי היא...

אם אני מתפטרת מיוזמתי לאחר 4 שנות עבודה אני זכאית לפיצויים?

וממתי אני זכאית לדמי אבטלה או הבטחת הכנסה משום שבעלי לא עובד גם הוא ..

אודה על ההתייחסות יום טוב לכולם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכאות פיצויים

הוספת תגובה

• מדלגים על שאלות

אלמונית
    03/03/2008

למה אתם מדלגים על שאלות זה לא פייררררר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכאות לפיצויים

עו"ד דלית דה-קסטרו
    03/03/2008

קצת סבלנות וגם את תקבלי תשובה לשאלתך...
    בחוק עבודת נשים מצויין כי אישה רשאית להתפטר תוך 9 חודשים מיום שילדה על מנת לטפל בילדה ולקבל פיצויי פיטורים. אולם בשאלתך, את מעוניינת להתפטר טרם לידתך ובחוק עבודת נשים אין התייחסות למצב הנ"ל.
    יובהר, כי חוק פיצויי פיטורים והתקנות שהותקנו מכוחו, קובעים מהם המקרים בהם עובד שמתפטר זכאי בכל זאת לפיצויי פיטורים, כך לדוגמא,
    התפטרות עקב הרעה מוחשית בתנאי עבודה,התפטרות עובד לרגל מצב בריאותו הוא או של בן-משפחתו, ולאור המימצאים הרפואיים, תנאי העבודה ושאר נסיבות הענין היתה סיבה מספקת להתפטרות.
    את יכולה לפנות לייעוץ משפטי ולברר האם את עומדת בקריטריונים של אחד מהמקרים המנויים בחוק ובתקנות המזכ ים עובד שמתפטר בפיצויי פיטורים.
    מכל מקום, את יכולה לנסות ולפנות למעסיקך ולבקש שינסה להתחשב בך ולמצוא לך עבודה שמתאימה יותר למצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו