שאלה - המשך עבודה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - המשך עבודה בהריון
    מונה
    31/10/2012

שלום
    אני עובדת דרך חברת כח אדם כ 11חודשים כבר. החברה שאני עובדת בה היא חברה גדולה שלקחה אותי לפרוייקט זמני שסיום הפרוייקט נדחה כבר פעמיים. כמו כן סיום העסקתי נדחה בהתאם . כרגע החוזה איתם נדחה עד לסוף נובמבר. מאוד מרוצים ממני בחברה ומחפשים לי משרה חדשה בתום הפרוייקט הנוכחי.
    גיליתי אתמול שאני בהריון ורציתי לדעת מה הסטאטוס שלי .במידה והחברה בה אני עובדת לא מוצאת לי פרוייקט חדש או לא מושכת אותי אליה ,האם החברה בה אני עובדת חייבת להעסיק אותי ? האם יכולים לפטר אותי מחברת כח האדם? או שהם חייבים להעסיק אותי אפילו שהפרוייקט מסתיים בקרוב ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - המשך עבודה בהריון

הוספת תגובה

• שאלה - המשך עבודה בהריון - תגובה

עו``ד חן שטיין
    01/11/2012

מונה שלום,
    יש לבדוק לגבייך את העניין של חוזה לתקופה קצובה והשלכותיו.
    מכל מקום, נראה כי כדאי לך להזדרז וליידע על ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מונה
    04/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד חן שטיין
    04/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו