מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה >פיטורים במהלך חופשת לידה ללא תשלום
- פיטורים במהלך חופשת לידה ללא תשלוםאלי02/03/2008
אני עובדת מעל לשנתיים כאחראית במועדון כושר.
כרגע אני בחופשת לידה ללא תשלום בהסכמה של המעביד.
זה כבר כמה חודשים שאני מחכה לתשובה לגבי תנאי חזרתי לעבודה.
מעסיקי אמר לי שאין באפשרותו להחזיר אותי לעבודה בתנאים שביקשתי ואשר הבטיח לשקול.
רציתי לדעת מה עלי לעשות על מנת לקבל את פיצויי הפיטורין ודמי אבטלה עם לא אמצא עבודה אחרת?
הדילמה נובעת מהרצון לשלוח את בני לגן לבין החובה להישאר איתו בבית במידה ולא אמצא עבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעניין פיצויים ודמי אבטלה
עו"ד דלית דה-קסטרו03/03/2008שלי שלום,
עובדת זכאית להתפטר לצורך הטיפול בילדה תוך 9 חודשים מיום הלידה ולקבל פיצויי פיטורים. יובהר, כי תהיי זכאית לפיצויי פיטורים אף אם תמצאי מקום עבודה אחר המאפשר לך שהות ממושכת יותר עם ילדך (לדוגמא אם הנך עוברת לעבודה בהיקף של חצי משרה לעומת משרה מלאה).
לעניין דמי אבטלה, ככלל עובדת המתפטרת מרצונה תאלץ להמתין 90 ימים עד לקבלת דמי אבטלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)