חזרה לעבודה לאחר עבודה ושעות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה לאחר עבודה ושעות נוספות
    יעל111
    03/03/2008

שלום! יש לי שני שאלות:
    1. אני חוזרת לעבודה לאחר 3 חודשים של חופשת לידה, השאלה היא האם אני זכאית להישתחרר שעה לפני בתשלום? שעות העבודה שלי הם: מיום א' עד יום ה' מ8 עד 15 וימים ב' וה' מ15 עד 19.

2. במידע ואני מחליתה להיתפטר האם אני זכאית לפיצויים?(לפני הלידה אני עבדתי במקום הזה 9 חודשים) והאם אני זכאית להפטלה ?(אני בת 23)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים???

יעל111
    25/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצויי פיטורים

עו"ד דלית דה-קסטרו
    26/03/2008

עובדת שמועסקת במשרה מלאה רשאית רשאית להיעדר מתום חופשת הלידה עד תום ארבעה חדשים מאותו יום - שעה אחת ביום ללא ניכוי משכרה.
    עובדת זכאית להתפטר ולקבל פיצויי פיטורים אם הינה מתפטרת תוך 9 חודשים מיום הלידה לצורך הטיפול בילד.
    לפי הנתונים שמסרת סה"כ את עובדת שנה ולפיכך תהיי זכאית לפיצויי פיטורים אם תתפטרי לצורך הטיפול בילד.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו