זכויות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות בהריון
    מזל
    03/03/2008

אני סייעת של ילדה נכה בבי"ס ועוסקת כסייעת כ-6 שנים אך בכל סוף שנת לימודים מפטרים אותי ומחזירים אותי לעבודה בספטמבר, בשנת הלימודים הנוכחית אני עברתי לעבוד דרך עירייה אחרת עקב שינוי במגוריה של הילדה שאיתה אני עובדת ( לבקשת הוריה שרצו שאני ימשיך עם ילדתם) במסגרת העבודה אני מרימה את הילדה לשירותים ולצרכים נוספים, אני מנסה להיכנס להריון אך החשש שלי הוא מה יהיה עם העבודה כי אני לא אוכל להמשיך איתה מבחינה פיזית שכן זה מסוכן בהריון להרים משקל, מה הזכויות שלי או מה החובות של העירייה כלפיי למצוא לי משהו חלופי אפילו שאני זמנית שם עד שהם יחזרו שוב לעירייה הקודמת, ואם הם יגידו לי שאין להם כלום בשבילי אז אני יפסיד את העבודה אני פוחדת להיכנס להריון ולאבד את פרנסתי ! מקווה שהייתי ברורה בהסבר שלי, מקווה לתשובה מהירה. תודה מזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות בהריון

הוספת תגובה

• מזל שלום,

עו"ד אילן קמינצקי
    07/03/2008

אם הבנתי נכון את שאלתך את עדיין לא בהריון אלא רק מעוניינת להיכנס להריון.
    ישנה הגנה על נשים בהריון ובכלל זה הגנה הקשורה בשעות נוספות ובעבודה בשעות לילה. יחד עם זאת לגבי פעולות אחרות יש צורך באישור מרופא כי את מנועה מלבצעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו