מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי מתן/עיכוב פיצויים לאחר לידהרוני04/03/2008
שלום אני עובדת כ 6 שנים בחברה גדולה
12/2 התפטרתי מעבודתי ע"י מכתב שאושר בכח אדם כשהתינוק שלי בן 8 חודשים - הגשתי מכתב התפטרות וציינתי לצורך טיפול בתינוק וביקשתי את הפיצויים. מכח אדם ניסו להכריח אותי להגיע לעיר אחרת למח' כ",א לחתום על טופס טיולים? 1לאחר דין ודברים בע"פ הובטח לי שישלחו לי בדואר ואני אחתום ואחזיר כ"כ התבקשתי רק בתחילת מרץ לפנות לחשב החברה. 1. לא שלחו לי טופס טיולים וכד' עד כה. 2. חשב החברה כתב לי במייל שמגיע לי רק 2000 ש"ח ולא ציין בגין מה-מיד כתבתי לו במייל חזרה מגיע לי פיצויים מה קורה איתם ?והוא לא ענה לשאלה וכתב לכח אדם עם העתק אלי שלא חתמתי על טופס טיולים. כל התכתבויותי לכח אדם +החשב לא נענו לא לגבי הפיצויים ולא לגבי הטפסים.- שאלותי:
1. מה הזמן הסביר אותו עלי להמתין עד לקבלת הפיצויים? 2. האם יכולים לחייב אותי להגיע לעיר אחרת לחתום על הטופס טיולים הזה מבחינת החוק?3. למרות בקשתי לא נשלח אלי טופס מעסיק לביטוח לאומי שע"פ חוק חייבים למלא -לא אלי ולא לביטוח לאומי (גם שלחתי לחשב+כח אדם בקובץ ולא עזר ולכן ביטוח לאומי לא יכול לתת לי אבטלה-מה עלי לעשות? אודה לתשובתכם המהירה. בתודה רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויים לאחר לידה
עו"ד אילן קמינצקי07/03/2008על המעביד לשלם את הפיצויים בתוך 15 יום מיום שהפיטורין נכנסו לתוקף.
הייתי מציע לך לכתוב (באופן עצמאי או באמצעות עו"ד) מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים כך שאם המעביד לא ישלם לך את הפיצויים בתוך 7 ימים תגישי תביעה לבית הדין לעבודה בצירוף תביעה לפיצויי הלנת פיצויי פיטורין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)