מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעת הנקה לעובדת זמניתלילי28/11/2012
שלום
אני התחלתי בעבודה שבה אני מוגדרת כעובדת ארעית להחלפת עובדת אחרת שיצאה לחופשת לידה.
התחלתי לעבוד כשהבן שלי היה בן 7 חודשים.
אף אחד לא דיבר איתי על שעת הנקה ולא אמר שיש לי זכאות לשעה זו. יש לציין שמדובר בילד ראשון ואני לא הכרתי את החוק.
אני עובדת 9 שעות ביום.
האם הייתי זכאית לשעת הנקה? אם לא עודכנתי ולא ניצלתי את הזכאות- מה ניתן לעשות בנידון? האם החברה מחוייבת לשלם לי על השעות האלו או לפצות אותי בתקופה נוספת על השעות האלו? כלומר שבחודשים הקרובים אנצל את שעת ההנקה שלא ניצלתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הנקה לעובדת זמנית - תגובה
עו``ד חן שטיין29/11/2012לילי שלום,
שעת הנקה שלא נוצלה בפועל - אין בגינה פיצוי שניתן לתבוע.
ממילא, זכות זו הינה ארבעה חודשים מתום חופשת הלידה - מה שלא בטוח שהיית עומדת בו מראש, היות והתחלת לעבוד כשבנך היה בן 7 חודשים לדברייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
לילי29/11/2012מה ההגדרה של תום חופשת הלידה בחוק? כלומר, ממתי סופרים 4 חודשים עבור שעת הנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)