כמה שאלות ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות ??
    נילי
    25/12/2012

כרגע אני בחופשת לידה איך אני רוצה לעזוב מקום עבודה שעבדתי 5.5 שנים בערך.
    יש לי כמה שאלות
    1.מתי ואיך מודיעים להם שאני עוזבת ?
    2.תוך כמה זמן מקבלים את הפיצויים , האם מגיע לי הכול גם חופשות גם בית הבראה וגם ימי מחלה שלי ?
    3.יש לי גם מנורה שאני משלמת האם מקבלים את זה ביחד או לחוד ?
    אחרי כמה זמן חותמים אבטלה ומתי מתחילים לקבל אחרי כמה זמן ?
    כמה זמן מגיע לי אבטלה בת 28 ויש לי שתי ילדים ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות ??

הוספת תגובה

• כמה שאלות ?? - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    25/12/2012

שלום לך,
    על העזיבה מומלץ להודיע בכתב. את הפיצויים יש לשלם תוך 15 ימים מסיום יחסי העבודה.
    גמר חשבון הכולל יתרות הבראה, חופשה וכו - חובה גם כן על המעסיק לשלם לך, כמו גם שחרור הקרנות לטובתך.
    הזכאות לפיצויים - ככל שההתפטרות הינה לצורך טיפול בילד.

דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות. תקופת הזכאות לחתום אבטלה - משתנה בהתאם לנתונים הספציפיים - מספר תלוים, האם בן הזוג עובד, גיל, וכדומה - עלייך לפנות למוסד לביטוח לאומי לבדוק זאת באופן ספציפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

נילי
    26/12/2012

כמה זמן להודיע להם בכתב על ההתפטרות
    שלי ?
    האם יש נוסך מכתב שצריך להיות או רק לרשום שזה לטיפול בילדים

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    29/12/2012

יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
    לגבי נוסח מכתב ההתפטרות- צריך שתהיה בו סיבת ההתפטרות (התפטרות לצורך טיפול בילד), תאריכים (ההודעה + מועד סיום יחסי עובד מעביד, וכדומה), ודרישה לתשלום הכל על פי חוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו