מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרב פיטורין בזמן טיפולי פוריותאופטימיסטית25/01/2013
שלום רב,
עובדת מעל שלוש שנים בארגון. עם תחילת הטיפולים הודעתי למעסיק שלי.
והעברתי מסמך מרופא פוריות שאומר כי אני נמצאת בטיפולי פוריות ונדרשת להיעדר בשל כך מהעבודה. נראה כי ישנם צימצומים קלים יש לומר והארגון בכל זאת רוצה לפטר אותי.
וכך הודיעו לי ש150 יום מיום המצאת האישור אני עתידה להיות מפוטרת. כמו כן נדרשתי לציין מתי התחלתי סדרת טיפולים מתי אני עתידה לסיימה ולהתחיל סדרה נוספת.
אני נמצאת בשלב הראשוני קרי, מעקב זקיקים ותמיכה כאשר הטיפול נזיל ומשתנה בהתאם להחלטת הרופא.
שאלותיי: האם המכתב מהרופא אמור לספק את המעסיק מבחינת החוק - לא צוין בדבר מסמכים מפורטים שיש להציג. האם אני צריכה לפרט את הטיפולים וזמנם? נראה כי הם מחפשים חלון הזדמנויות לפטר אותי.. ולהקדים תרופה למכה..
למה הכוונה סדרת טיפולים? בניגוד להפריה חוץ גופית במעקב והזרעה אין הפסקה, הטיפול נעשה בכל חודש מחדש. האם המעסיק יתחיל לספור לי 150 יום כל חודש? האם חובתי לעדכן אותו? התחושה שחרב הפיטורין מונחת על ראשי..
האם בכל נסיון לפטר עובדת בזמן טיפולי פוריות צריך לפנות לשר התמ"ת?
מתנצלת על האורך.. אין ספק שאתם עושים עבודה חשובה יישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני במצבך..
עדנצ'ו 2826/01/2013לי קראו לשיחה בכוח אדם ואמרו לי להביא להם מכתב שמצויין בו מתי אני בהפסקה מטיפולים (הבנתי שזה בשביל חלון ההזדמנות להעיף אותי) אז הבאתי להם ההפך מכתב שמעיד על התחלת טיפול חדש..אני מטופלת בהפריות ואין שם כול חודש טיפול זה נגיד טיפול נכשל מחכים חודשיים ואז לטיפול החדש..אז אני פשוט משחקת אותה שגם עם אני בהפסקה ונותנת לגוף לצבור כוחות לטיפול הבא אני מתנהגת כאילו אני עדיין בטיפולים..קיצור מתוקה העיקר על תעשי את הטעות הזו על תביאי שום מכתב שכתוב בו שאת בהפסקה גם עם תחליטי לתת לגופך לנוח אף אחד לא חייב לדעת כלום..העיקר רק שידעו שאת בטיפולים וזהו ומה את תעשי ב 150 הימים שאת מוגנת בהם זה כבר בעיה שלך..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה..
אופטימיסטית27/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרב פיטורין בזמן טיפולי פוריות - תגובה
עו``ד חן שטיין28/01/2013שלום לך,
ראשית - כל טיפול מתחיל את מניין הימים מחדש.
במקרה שתארת, היות ואת מרגישה את חרב הפיטורים, מומלץ לנקוט בטקטיקה של להקדים תרופה למכה, ולפעול מול המעסיק באקט מקדים, אשר ילין על ההתנכלות ועל ההתנהלות הפסולה, על מנת לנסות ולשמוט את הקרקע תחת האפשרות לפיטורים עתידיים.
זאת ניתן לעשות במסגרת מכתב מעו"ד, אשר םעמים רבות יש בו כדי לסיים את ההתנכלות. בחינה זו והתאמת הטיפול הנדרש אנו בוחנים במסגרת פגישת ייעוץ פרטנית ומסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)