מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות אחרי לידהלאה10/03/2008
שלום,
ילדתי לפני כ- 8 חודשים ואני מעוניינת להתפטר ולקבל פיצויי פיטורים.
אני מודעת לחוק שמזכה אותי בפיצויי פיטורים אם אני מתפטרת עד 9 חודשים ממועד הלידה.
שאלתי - האם מדובר ב- 9 חודשים קלנדריים או נספרים באופן שונה (כמו 30 יום * 9 = 270 יום.. או חישוב אחר) ?
לדוגמא: אם ילדתי ב- 20/1/08 האם אני יכולה להתפטר (ולקבל פיצויי פיטורים) בתנאי שיום העבודה האחרון חל ב- 19/10/08 ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה
עו"ד אילן קמינצקי11/03/2008החוק מאפשר להתפטר ולקבל פיצויים תוך 9 חודשים מיום הלידה. לפיכך עלייך לספור ממועד הלידה 9 חודשים ובתוך מועד זה תוכלי להתפטר ולקבל פיצויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת השאלה
לאה11/03/2008אכן. אבל שאלתי היא האם הספירה היא קלנדרית.
כלומר, אם ילדתי ב- 10/1/08 היום האחרון שלי בעבודה חייב להיות 9/10/08 ?
האם ספירת החודשים היא 30 יום בממוצע לחודש (או כל ספירה אחרת...) ?
השאלה חשובה לי כי אני צריכה להתפטר כמה שיותר מאוחר ואני לא רותה לפספס את פיצויי הפיטורים בגלל יום אחד.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)